Stiri

Oppo Reno 8 Pro 5G – ce specificații tehnice are și cum arată

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 5 luni

Știm deja că Oppo se pregătește să lanseze noua sa serie Oppo Reno 8. Recent, pe blog.catmobile.ro ați putut citi detalii despre Oppo Reno8 Lite 5G, smartphone care ar urma să aibă procesor Snapdragon 695 la bord, dar și un sistem triple camera pe spate. Acum, putem deja discuta despre viitorul Oppo Reno 8 Pro 5G, un smartphone despre care presa internațională scrie că va fi anunțat de producător.

Ce specificații tehnice are Oppo Reno 8 Pro 5G

Oppo Reno 8 Pro 5G este unul dintre cele mai așteptate terminale care vin dinspre producătorul chinez. Noul device se pare că va fi disponibil în trei variante de culoare și va beneficia, de asemenea, de un sistem triple camera pe partea sa din spate.

Cei de la Tipster Digital Chat Station au anunțat pe Weibo că Oppo Reno 8 Pro 5G va fi lansat în curând și va beneficia de aportul unui procesor de la MediaTek.

Se pare că ar fi vorba despre un chipset din gama Dimensity. Totodată, Tipster Digital Chat Station susține că Oppo Reno 8 Pro 5G va fi echipat cu un sistem de trei camere pe spate.

În altă ordine de idei, ecranul telefonului va fi un OLED cu diagonală de 6.7 inch și rezoluție Full HD+. Acest ecran va beneficia de o rată de împrospătare de 120 Hz. Panoul ar fi furnizat de BOE, în timp ce camera frontală va fi găzduită de partea din față a dispozitivului și va avea 32 de megapixeli. Această cameră este găzduită de gaura perforată din ecranul telefonului, o gaură plasată undeva în partea din stânga sus.

Pe de altă parte, noul smartphone este așteptat să bifeze o configurație triple camera pe spate, urmând a avea un senzor principal model Sony IMX766 de 50 de megapixeli, cu stabilizare optică. Detaliile legate de ceilalți doi senzori ai sistemului triple camera nu sunt cunoscute încă. Chiar dacă Digital Chat Station nu spune nimic despre ce tip de procesor va folosi Oppo Reno 8 Pro 5G, presa internațională dezvăluie că ar fi vorba despre MediaTek Dimensity 8100 Mac, un chipset care va fi asociat cu MariSilicon X de la Oppo.

În ceea ce privește autonomia terminalului, Oppo Reno 8 Pro 5G va fi se pare echipat cu o baterie de 4.500 de miliamperi, baterie care va beneficia și de încărcare blitz de 80W.

De asemenea, pe noul Oppo Reno 8 Pro 5G vom avea un cadru de aluminiu, difuzoare duble și un motor X-liniar. Se spune că acest smartphone va fi disponibil pe culori precum verde, gri și negru. El va avea o grosime de 7.34 milimetri și o greutate de 180 de grame. Presa din China susține că la nivel de design, Oppo Reno 8 Pro 5G va semăna destul de mult cu OnePlus 10 Pro.

Aproape sigur va fi disponibil în versiunile de 8GB RAM cu 256 GB stocare date și 12 GB RAM cu 256 GB stocare date. Cu informații noi despre Oppo Reno 8 Pro 5G vom reveni și noi, după lansarea sa oficială pe piață.