Stiri

Oppo Reno 7 Z 5G a fost anunțat oficial. Ce specificații tehnice are

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Oppo Reno 7 Z 5G oficial » Oppo a anunțat oficial modelul Oppo Reno 7 Z 5G în Thailanda. Este vorba despre cel mai nou device din seria 7 a companiei din China. Mai multe informații și detalii legate de noul smartphone, în cele ce urmează.

Oppo Reno 7 Z 5G – preț, specificații tehnice, disponibilitate

Oppo a lansat un nou smartphone în Thailanda, numit Reno7 Z 5G, ca cea mai recentă noutate în materie de smartphone-uri in seria Reno 7. Dispozitivul vine cu lumini cu orbită dublă în spate, care sunt înfășurate în jurul inelelor camerei din spatele smartphone-ului. Telefonul este alimentat de procesorul Snapdragon 695. Prețul și disponibilitatea smartphone-ului nu au fost încă dezvăluite.

Specificații Oppo Reno7 Z 5G

Noul smartphone Oppo Reno7 Z 5G are un ecran AMOLED full HD+ de 6,43 inchi cu rezoluție de 1080×2400 pixeli. Acest ecran beneficiază de o rată de reîmprospătare de 60 Hz, o rată de eșantionare la atingere de 180 Hz, o luminozitate maximă de 600 de nit și un hole-punch în față.

Telefonul este echipat, așa cum spuneam și mai sus, cu procesorul Qualcomm Snapdragon 695 sub capotă, un chipset din zona mid-range. Acest procesor este cuplat cu 8 GB RAM LPDDR4X și 128 GB stocare internă UFS 2.2. În plus, spațiul de stocare poate fi extins printr-un card microSD (până la 1TB).

Noul model Oppo Reno7 Z 5G vine cu o cameră triplă pe partea sa din spate. Aceasta configuratie include un senzor primar de 64 de megapixeli, împreună cu un shooter monocrom de 2 megapixeli și un shooter macro de 2 megapixeli. Pe de altă parte, în zona frontală există o cameră selfie de 16 megapixeli cu un obiectiv f/2.4.

Dispozitivul rulează pe Android 11 cu interfața ColorOS 12 deasupra. În cele din urmă, este susținut de o baterie de 4500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 33 W. Opțiunile de conectivitate includ 5G, 4G LTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth v5.2, GPS/A-GPS, USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Mai mult decât atât, există un senzor de amprentă în afișaj.

Oppo a anunțat recent și alte dispozitive, inclusiv seria Find X5, Oppo Pad și căștile Enco X2 TWS. Oppo Pad este alimentat de procesorul Snapdragon 870 și este o ofertă de tip flagship în portofoliul producătorului. Pe de altă parte, căștile premium TWS Enco X2 oferă anulare a zgomotului pe mai multe niveluri și drivere duble. Mai multe informații legate de produsele celor de la Oppo găsești pe blog.catmobile.ro

Etichete:

Oppo Reno7 Z 5G