Reviews

Oppo Reno 3 5G si Oppo Reno 3 Pro 5G au primit o data oficiala de lansare. Toate specificatiile tehnice sunt aici

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Compania Oppo a confirmat in sfarsit data de lansare pentru noile sale telefoane din seria Reno 3. Mai exact, toate cele trei smartphone-uri pe care Oppo le pune la bataie in acest final de an, vor fi lansate pe piata, in China, pe 26 decembrie.

Oppo Reno 3 5G si Oppo Reno 3 Pro 5G au primit o data oficiala de lansare

Oppo a confirmat aceasta informatie oficial, pe contul sau de Weibo, cea mai populara platforma social media online din Asia. Noua gama Reno 3 va include cele doua terminale atat de astetpate, Oppo Reno 3 5G si Oppo Reno 3 Pro 5G. Asa cum numele o sugereaza, ambele device-uri vor beneficia de suport 5G, detaliu care pare sa devina un adevarat trend pe piata de telefoane mobile din China.

Interesant este ca, precedentele „scapari” in presa chineza au dezvaluit aproape toate specificatiile tehnice pe care cele doua telefoane le vor incorpora.

Pentru inceput, Oppo Reno 3 Pro am aflat ca se va baza pe un ecran AMOLED de 6.5-inch, cu rezolutie Full HD+ si deja celebra „gaura” (punch hole) inclusa in display, undeva in partea din stanga sus. Acest telefon va avea la bord procesorul Snapdragon 765G de 2.4 Ghz, un octa core lansat destul de recent pe piata de compania Qualcomm.

Oppo Reno 3 Pro 5G va avea 8GB RAM la bord si 128 GB dedicati stocarii de date. Conform informatiilor din mediul online, terminalul nu va avea insa un slot microSD dedicat, la bord. In schimb, vom beneficia de un atractiv setup al camerelor foto. Pe partea din spate, device-ul este gata echipat cu un sistem quad camera, in care se remarca senzorul de 48 de megapixeli. Ceilalti senzori de imagine vor avea 13 megapixeli, 8 megapixeli si respectiv 2 megapixeli. La nivelul camerei foto frontale, Oppo Reno 3 Pro 5G se va baza pe un selfie camera de 32 de megapixeli. Smartphone-ul va rula din fabrica ColorOS 7, un sistem de operare bazat pe Android 10. Bateria device-ului va ajunge la 3935 de miliamperi, si va avea incarcare rapida la 30 W.

Pe de alta parte, modelul Oppo Reno 3 5G va beneficia de un display diferit. Diagonala acestuia va fi de 6.4-inch cu tehnologie AMOLED la bord si o rezolutie Full HD+ adica 2340 x 1080 pixeli. De remarcat ca acest ecran nu se va „bucura” de celebra „gaura” din partea stanga sus, ci va fi echipat cu celebrul decupaj de tip waterdrop. Ecranul va avea un aspect 20:9 si va fi unul ultra modern.

Sub capota terminalului, Oppo a renuntat la ideea includerii unui procesor de la Qualcomm si a acceptat compromisul MediaTek. Vom avea parte de puternicul procesor Helio P70 SoC, un chipset cu viteza maxima de 2.1 Ghz, orientat mai degraba spre eficienta, decat spre performanta. Memoria RAM a device-ului ajunge la 8GB, in timp ce capacitatea de stocare nativa va fi de 128 GB.

Spre deosebire de modelul celalalt al gamei, Oppo Reno 3 5G va avea slot microSD dedicat pentru extinderea capacitatii native de stocare a datelor.

In departamentul foto, noul terminal de la Oppo vine de asemenea cu un setup de tip quad-camera, cu rezolutie de 48 de megapixeli pe senzorul principal. Ceilalti doi senzori vor avea rezolutii de 8 megapixeli, 2 megapixeli si din nou, 2 megapixeli. Smartphone-ul va avea o camer frontala mai putin potenta decat partenerul sau de gama. In cazul lui Oppo Reno 3 5G, aceasta va avea o rezolutie de 16 megapixeli.

Modelul va fi echipat cu o baterie de 3.935 de miliamperi si va rula din fabrica Android 10. Poti avea toate noutatile si avantajele lui Android 10 pe site-ul nostru. Cu mai multe informatii despre aceste doua terminale, vom reveni si noi, dupa lansarea lor oficiala pe piata. Ramaneti alaturi de blog.catmobile.ro pentru cele mai noi informatii din lumea telefoanelor mobile. Te astetpam cu o parere despre aceste terminale de la Oppo, in rubrica de comentarii de mai jos.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo Reno 3 Pro 5G