Stiri

Oppo R17 si Oppo R17 Pro au primit certificarea in China

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Doua noi dispozitive ale producatorului Oppo au primit certificarea TENAA in China. Modelele de telefon Oppo R17 si Oppo R17 Pro si-au dezvaluit o parte dintre specificatiile tehnice pe Weibo si in baza de date a site-ului de certificari, iar in perioada urmatoare ar urma sa fie lansate oficiale. Ambele terminale arata bine si ofera configuratii atractive pentru pretul de achizitie vehiculat.

Oppo R17 si Oppo R17 Pro, aproape de lansarea oficiala

Noile telefoane de la Oppo vor avea din cate se pare spatele din sticla. Partea din fata va gazdui deja mult prea cunoscutul „breton” sau „decupaj” de tip iPhone, iar compania merge pe ecrane mari cu tehnologie AMOLED in spate.

Oppo R17 va avea un panel AMOLED de 6.3-inch, cu rezolutie Full HD+ si aspect 19:9. Un ecran asadar atractiv si suficient de bine calibrat, care cu siguranta va lasa o impresie placuta, atat la nivel de performanta, cat si la nivel vizual.

Oppo R17 si Oppo R17 Pro

Oppo R17 si Oppo R17 Pro

R17 va fi sustinut de o baterie de 3.415 miliamperi, de tip non-removable (nedetasabila), care aproape sigur va avea suport pentru incarcare rapida, VOOC Flash Charge. Se pare ca Oppo opteaza pentru Oppo R17 pentru o culoare interesanta de tip gradient, in timp ce grosimea modelului abia atinge 7.9 milimetri.

Din cate se pare si Oppo R17 Pro ar trebui sa aiba de asemenea un spate din sticla, dar conform informatiilor de pe reteaua de microblogging Weibo, acest device ar urma sa aiba un hardware ceva mai puternic.

Se pare ca el va fi motorizat de un procesor Snapdragon 710 de la Qualcomm, o platforma noua, pe care Oppo o va cupla cu 6GB RAM si cu 128 GB pentru stocarea de date!

Oppo R17

Atat Oppo R17 cat si Oppo R17 Pro vor fi private de senzorii clasici de amprente, iar utilizatorii vor putea folosi doar deblocarea faciala, imbunatatita sustine producatorul.

Cu exceptia flagshipului Oppo Find X, stim deja ca Oppo are mai multe telefoane de buget care nu au senzor clasic de amprente. Sistemul de recunoastere faciala O-Face Recognition introdus pe Oppo Find X nu va ajunge insa dupa toate probabilitatile si pe telefoanele din seria Oppo R17.

Ramaneti pe #blogul nostru si pentru alte detalii despre viitoarele terminale Oppo R17 si Oppo R17 Pro . De asemenea pe catmobile puteti gasi o oferta atractiva de huse Oppo in cazul in care detineti deja un astfel de device. Cu lansarea, disponibilitatea si pretul de achizitie al telefoanelor Oppo R17 si Oppo R17 Pro vom reveni in zilele urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo R17 si Oppo R17 Pro