Stiri

Oppo R11s specificatii tehnice via AnTuTu

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Va anuntam recent ca Oppo pregateste lansarea a doua super telefoane, iar acest debut de saptamana ne ofera detalii concrete despre unul dintre viitoarele hansdet-uri ale producatorului chinez. Oppo R11s si-a facut aparitia in baza de date a site-ului AnTuTu, permitandu-ne astfel sa aruncam o privire „semi-oficiala” asupra sa.

Oppo R11s specificatii tehnice conform AnTuTu

Noul Oppo R11s va fi succesorul oficial al terminalului midrange Oppo R11, unul dintre cele mai populare telefoane din aceasta gama din Asia in 2017. Parte dintre speculatiile din ultima vreme anunta ca noul device va avea un design full-screen, iar acum, specificatiile sale ne sunt dezvaluite prin intermediul AnTuTu (via Weibo).

Oppo R11s specificatii (1)

Intr-adevar, Oppo R11s va avea ecran full screen cu afisaj 18:9 si o rezolutie excelenta: 2160 x 1080 pixeli. Design-ul sau frontal este inca unul neclar, dar aproape sigur vom avea un handset cu ecran complet si finisaje de cea mai buna calitate. Alte specificatii importante dezvaluite de listarea AnTuTu sunt importante pentru ca ne confirma prezenta procesorului mid-range Snapdragon 660, probabil cel mai puternic chipset din acest segment. El este cuplat cu placa video Adreno 512 si asociat cu 4 GB memorie RAM. Stocarea nativa atinge 64 GB si, desi listarea AnTuTu nu mentioneaza asta, foarte probabil ea va fi una extensibila.

Oppo R11s specificatii

Aflam in schimb ca Oppo R11s este listat cu o camera foto principala de 20 de megapixeli si cu o alta camera frontala, pentru video calling si selfie-uri de 20 de megapixeli. Cel mai probabil, daca este sa dam crezare speculatiilor din ultima vreme, device-ul se va baza pe o camera foto principala duala cu senzori de 20 si 16 megapixeli.

» Vezi huse Oppo R11 – in exclusivitate in Romania

Conform AnTuTu, Oppo R11s va rula Android 7.1.1 Nougat customizat cu ajutorul interfatei dezvoltate de producator, Oppo Color OS. Nu avem momentan informatii concrete despre data de lansare oficiala a telefonului, dar sunt sanse sa-l vedem la inceputul lunii noiembrie, adica in maxim zece zile.

sursa: gizmochina

Summary
Oppo R11s specificatii tehnice via AnTuTu
Article Name
Oppo R11s specificatii tehnice via AnTuTu
Description
Specificatiile tehnice ale puternicului mid-range Oppo R11s au fost destainuite de site-ul Weibo dupa listarea AnTuTu a terminalului