Stiri

OPPO R11 FC Barcelona Edition va fi lansat pe 8 august

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Fanii echipei spaniole de fotbal FC Barcelona primesc o veste excelenta din partea producatorului chinez Oppo. Compania asiatica va lansa pe 8 august terminalul OPPO R11 FC Barcelona Edition, o versiune foarte atractiva a Oppo R11 care vine decorata cu insemnele clubului catalan.

OPPO R11 FC Barcelona Edition detalii oficiale

Pentru compania chineza, lansarea unui astfel de terminal nu este o premiera. Anul trecut, Oppo a lanast in colaborare cu gruparea blau-grana o editie speciala pentru Oppo R9, denumita de asemenea FC Barcelona Edition. Acel terminal a fost disponibil pe culori ca rosu, albastru si gri, in conditiile in care culorile traditionale ale clubului spaniol sunt bleu si grena.

OPPO R11 FC Barcelona Edition

Noul poster al Oppo R11 FC Barcelona Edition ne dezvaluie ca producatorul chinez a urmat exact aceelasi traseu in ceea ce priveste design-ul imaginat pentru noul model.. In coltul din dreapta al telefonului Oppo a plasat logo-ul clubului din Capitala Catalunyei, la fel cum s-a intamplat si anul trecut. Ramane de vazut daca si in acest an (desi probabil ca asa se va intampla) Oppo ne va oferi si editia speciala a modelului de telefon cu semnaturile fotbalistilor vedeta de la FC Barcelona: Lionel Messi, Luis Suarez si Neymar Junior. Ultimul este foarte aproape de un transfer de la FC Barcelona la Paris Saint Germain, astfel ca el ar putea fi inlocuit cu un alt star de pe Camp Nou, Andres Iniesta.

Aceasta editie speciala cu semnaturile jucatorilor este importanta pentru ca banii obtinuti la licitatie de Oppo sunt donati. Anul trecut, modelul Oppo R9 FC Barcelona Edition s-a vandut pentru nu mai putin de 13500 de dolari. Mai mult ca sigur, OPPO R11 FC Barcelona Edition va avea o astfel de editie si se asteapta ca banii obtinuti pentru vanzarea ei sa fie de aceasta data chiar mai multi.

Compania sora a celor de la Oppo, Vivo, procedeaza la fel dar cu concursul echipei de baschet Golden State Warriors, aspect posibil si in acest an pe unul dintre flagship-urile companiei. Cel mai probabil, OPPO R11 FC Barcelona Edition va avea aceleasi specificatii ca si modelul de baza: ecran Super Amoled de 5.5 inch si rezolutie Full HD, baterie 2900 mAh, camera principala duala potenta si camera frontala de 20 de megapixeli, dar si procesorul mid-range cel mai puternic, Qualcomm Snapdragon 660. Pentru dumneavoastra, catmobile.ro a adus huse Oppo R11 exclusive in Romania asa ca va invitam sa aruncati o privire peste oferta noastra.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
OPPO R11 FC Barcelona Edition