Stiri

OPPO MIX, smartphone cu 6GB RAM zarit in Geekbench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cei de la OPPO ne pregatesc din cate se pare o placuta surpriza. Site-ul playfyuldroid anunta ca un nou smartphone al companiei a fost „zarit” in baza de date a site-ului Geekbench. Este vorba despre Oppo MIX, un device care si-a dezvaluit astfel o parte dintre specificatiile sale atractive.

Specificatii posibile pentru Oppo MIX

Oppo MIX

Asa cum puteti observa din imaginea de tip screenshot de pe Geekbench, viitorul Oppo MIX ne da suficiente motive de entuziasm. Device-ul va fi echipat cu o memorie de 6GB RAM si motorizat de un procesor care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Qualcomm Snapdragon 835 este chipsetul la care Oppo a apelat pentru a propulsa acest device, care pare sa fie un produs de top al producatorului chinez.

Pana acum, despre acest telefon s-a vorbit prea putin in presa de specialitate, OPPO reusind sa tina bine ascuns secretul. Misteriorul Oppo MIX ar putea fi insa mult astpeptatul terminal bezel-less al Oppo din seria FIND. Se prea poate ca Oppo MIX sa fie doar un nume de cod, iar device-ul sa fie de fapt viitorul OPPO Find 9, unul dintre cele mai asteptate terminale ale finalului de an in China. Conform site-ului Geekbench, viitorul Oppo MIX va rula din fabrica Android 7.1.1 Nougat, iar chipsetul sau va fi tactat la frecventa de 1.9 Ghz. Se zvoneste ca device-ul va avea ecran cu format 18:9, un ecran care va acoperi 85% din suprafata telefonului.

Momentan, se poate vorbi mult si ineficient pe baza unor simple speculatii, dar exista si cateva informatii credibile din surse importante care sustin ca in debutul lunii Noiembrie, OPPO va organiza un eveniment major. Poate ca va fi vorba despre lansarea Oppo MIX sau Oppo Find 9. Nu stim inca, dar vom reveni in perioada imediat urmatoare cu mai multe detalii despre acest interesant smartphone propus de compania OPPO.

Summary
 OPPO MIX, smartphone cu 6GB RAM zarit in Geekbench
Article Name
OPPO MIX, smartphone cu 6GB RAM zarit in Geekbench
Description
OPPO MIX, smartphone cu 6GB RAM si ecran cu format 18:9 a fost zarit in baza de date a site-ului Geekbench