Stiri

Oppo Find X5 Pro: cum va arăta flagship-ul celor de la Oppo

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Sunt șanse bune ca Oppo Find X5 Pro să fie vârful de gamă al companiei Oppo în 2022. Acest terminal ar putea debuta în luna martie și va avea la bord noul procesor al celor de la Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 1. Iată ce știm despre acest viitor model de smartphone.

Oppo Find X5 Pro – specificații posibile

Flagship-ul Oppo pentru 2022 ar urma să fie Oppo Find X5 Pro, susține presa internațională. Acesta ar fi urmașul modelului Find X3 Pro de anul trecut, iar câteva dintre specificațiile sale foarte posibile au ajuns în mediul online. Merită să aruncăm și noi o privire peste aceste detalii și să vedem ce pregătește Oppo pe vârful său de gamă din acest an.

În decembrie, OnLeaks a distribuit randările pentru Oppo Find X5 Pro care au arătat cum se presupune că va arăta dispozitivul. Randările împărtășite de tipster ne arată că Find X5 Pro va avea un design similar cu Find X3 Pro de anul trecut, cu panoul din spate curbat ușor în sus pentru a forma matricea camerei.

Cu toate acestea, de data aceasta, Oppo a trecut de la un modul de cameră pătrat la unul ciudat în formă trapezoidală, care aparent va adăposti camere triple și un blitz LED. În plus, panoul din spate pare să aibă acum o textură sablata în loc de panoul de sticlă pe care l-am văzut pe Find X3 Pro.

În cele din urmă, butonul de pornire se află în partea dreaptă, în timp ce butoanele de volum rămân pe coloana stângă a telefonului. Putem vedea rame minime în față împreună cu un afișaj curbat și o gaură în stânga sus pentru camera frontală. În general, singura schimbare majoră pe care o putem observa este designul modulului camerei, în timp ce restul designului rămâne similar. De asemenea, ne așteptăm la o configurație cu două difuzoare, unul în partea de jos și unul în partea de sus, împreună cu portul de tip C în partea de jos pentru încărcare.

Ce alte specificații tehnice ar urma să aibă acest model de telefon premium de la Oppo? Trecem la un alt tipster și vedem ce spune Abhishek Yadav despre configurația internă a viitorului Oppo Find X5 Pro.

Abhishek Yadav a distribuit pe Twitter o captură de ecran a specificațiilor scurse, care dezvăluie că telefonul ar putea veni cu un afișaj AMOLED LTPO 2.0 de 6,7 inchi, care oferă o rezoluție Quad HD+ de 1440 x 3216 pixeli și o rată de reîmprospătare de 120 Hz.

Pentru optică, dispozitivul ar putea avea o configurație de cameră triplă, inclusiv o cameră principală Sony IMX766 de 50 de megapixeli cu suport OIS, o lentilă ultrawide de 50 de megapixeli și o cameră terțiară de 13 megapixeli. Pentru selfie-uri, gaura din față poate găzdui o cameră Sony IMX709 de 32 de megapixeli.

Sub capotă, dispozitivul va veni cu SoC Snapdragon 8 Gen 1 împreună cu propriul cip MariSilicon X al lui Oppo. Ar trebui să fie susținut de o baterie de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 80 W și încărcare wireless de 50 W. Dispozitivul va rula probabil Android 12 cu ColorOS 12 deasupra. Pentru securitate, va dispune de un scaner de amprentă digital Goodix G7 în afișaj.

Există, de asemenea, zvonuri care sugerează că este în lucru și un dispozitiv Oppo Find X5 care va avea specificații similare cu modelul Pro, dar va avea un procesor MediaTek Dimensity 9000 la bord. Momentan, totul pare la nivel de zvon, însă probabil că despr eOppo Find X5 Pro vom afla mult mai multe în perioada următoare. Rămâneți alături de blog.catmobile.ro pentru informații despre viitorul flagship al companiei Oppo. Vă reamintim că Oppo a lansat pe finalul anului trecut primul său telefon pliabil, Oppo Find N, despre care găsiți de asemenea detalii pe blogul nostru.