Stiri

Noul Oppo Find X4 Pro, aproape de lansarea oficială. Care sunt specificațiile sale cheie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Seria Find de la Oppo primește un nou telefon performant. Este vorba despre Oppo Find X4 Pro, device care apare pe piață la câteva luni de la lansarea oficială a modelului X3 Pro. De altfel, Oppo lucrează de ceva vreme la acest model, care nu va aduce însă prea multe modificări față de predecesorul său. Despre noul Oppo Find X4 Pro, discutăm și noi, în cele ce urmează.

Ce specificații va avea Oppo Find X4 Pro, telefon care va fi lansat în acest final de an

Oppo este unul dintre producătorii chinezi care scot telefoane pe bandă rulantă. Nici în acest final de an, compania nu are de gând să ne dezamăgească așa că ne pregătim de lansarea noului Find X4 Pro, telefon de tip flaghip pentru Oppo, ale cărui specificații au ajuns deja în mediul online.

Potrivit cunoscutului tipster Digital Chat Station, noul Find X4 Pro va fi alimentat de noul procesor Snapdragon 8 Gen1, denumit Qualcomm SM8450. De ce Snapdragon 8Gen1? Pentru că cei de la Qualcomm se separă de Snapdragon și vom asista la un adevărat proces de rebranding, despre care puteți citi mai multe detalii pe blogul nostru.

Pe Find X4 Pro vom avea încărcare rapidă la 80W, dar și un ecran super atractiv, cu diagonală de 6.7 inch, AMOLED panel, cu o rată de refresh de 120 Hz și rezoluție 1440p.

Potrivit sursei citate, noul Oppo Find X4 Pro va avea o cameră selfie de 32 de megapixeli, și ar urma să vină cu un setup spectaculos și pe partea din spate. Dincolo de un senzor de imagine de 50 de megapixeli, vom avea aproape sigur un shooter telephoto de 13 megapixeli cu zoom 2x.

Nu se știe încă dacă acea cameră microscopică de 3 megapixeli va fi prezentă și pe acest model Find X4 Pro. Ne așteptăm că noul model va avea o memorie RAM de până la 12GB si 256GB dedicati stocarii native de date.

Astfel, cu excepția unui nou procesor, ceea ce reprezintă o veste bună și a vitezei de încărcare, se pare că noul Oppo Find X4 Pro va împrumuta destul de multe de la predecesorul său.

Etichete:

Oppo Find X4 Pro