Stiri

Oppo Find X3 Pro – specificatii cheie. Cum arată noul smartphone

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Oppo se pregateste de lansarea oficiala a modelului Oppo Find X3 Pro. In mediul online s-au scurs deja informatii importante despre specificatiile cheie ale acestui model. Vom arunca si noi o privire peste ele, in cele ce urmeaza.

Oppo Find X3 Pro – specificatii cheie

Este de asteptat ca in perioada urmatoare, compania Oppo sa anunte oficial modelul Oppo Find X3 Pro. De altfel, Oppo pregateste lansarea oficiala a unei intregi serii, care va cuprinde modelele Oppo Find X3 Pro, dar si versiunea clasica, Oppo Find X3. Daca despre al doilea model nu stim inca prea multe detalii, despre varianta Oppo Find X3 Pro avem mai multe informatii si le vom prezenta in cele ce urmeaza.

Oppo Find X3 Pro va fi alimentat de noul procesor Snapdragon 888, chipset fabricat de Qualcomm. Este vorba despre un procesor fabricat pe o structura de 5 nanometri, la fel ca procesorul celor de la Apple, A14 Bionic. Snapdragon 888 promite performante interesante, si chiar cateva imbunatatiri fata de generatia anterioara. In fapt, Qualcomm anunta ca nivelul de performanta general al chipset-ului Snapdragon 888 creste cu 25% fata de predecesorul sau si cu un procent de 35% la nivel de performanta grafica. In plus, partea de AI a fost upgradata semnificativ, detaliu care transforma Snapdragon 888 intr-unul dintre cele mai puternice procesoare din industrie in acest moment. Mai multe detalii despre Snapdragon 888 gasesti pe blogul nostru.

Dincolo de procesorul puternic, Oppo Find X3 Pro va avea si alte specificatii atractive. Tipsterul Evan Blass confirmă prezenta unui sistem foto cu patru camere pe partea din spate. Se pare ca smartphone-ul se va bucura de o camera cu rezolutie de 50 de megapixeli bazata pe senzorul Sony IMX766. Oppo va livra modelul Find X3 Pro cu un obiectiv macro de 3 megapixeli al cărui zoom de 25x îi permite să fie poziționat ca un microscop pe dispozitiv. Se spune că a patra cameră de pe Oppo Find X3 Pro este un senzor de 13 megapixeli asociat cu un teleobiectiv care va oferi zoom optic 2X.

Potrivit unei alte scurgeri de informatii, Oppo Find X3 Pro va avea o memorie RAM de 12GB si 256GB dedicati stocarii native de date. Ecranul sau va ajunge la 6.7-inch in diagonala, cu rezolutie Quad HD Plus adica 1440 x3216 pixeli si rata de refresh de 120Hz. Bateria dispozitivului va avea o capacitate de 4.500 de miliamperi, cu tehnologie de incarcare rapida la 65 W SuperVOOC 2.0 si la 30W pentru VOOC Air Wireless charging. La nivel software, Oppo Find X3 se va baza pe Android 11, cu interfata Color OS 11.2

Device-ul va fi disponibil pe culorile albastru, alb si negru. Se pare ca odata cu aceasta serie va fi anuntat si modelul Oppo Find X3 Lite care inseamna de fapt o versiune de rebranding a lui Reno 5 5G sustine presa internationala. Pana la lansarea oficiala a acestui flagship, avem o alta recomandare pentru tine. Daca esti interesant de un smartphone mid-range mai bine cotat, recomandarea noastra merge spre Telefon mobil Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128GB, 4GB RAM, 4G, Prism Black pe care il poti achizitiona acum de pe eMag, la super reducere. Device-ul te va costa in aceasta perioada cu 23% mai putini bani. Adica vei plati pentru el 1.299 de lei, in loc de 1.699 de lei cat costa el initial.