Reviews

Oppo Find X2 Neo – detalii oficiale, pret, primele impresii si alternative in Romania

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Pe langa Oppo A92s, compania din China a lansat pe piata si noul model Oppo Find X2 Neo. Este vorba despre un smartphone care face parte din gama Find X2, care a fost lansata deja in Europa luna trecuta. Noul Oppo Find X2 Neo are conectivitate 5G la bord, la fel ca si un alt device lansat cu ocazia aceluiasi eveniment, Oppo Find X2 Lite. Discutam si noi despre Oppo Find X2 Neo in cele ce urmeaza.

👁️‍🗨️ Pareri despre Oppo Find X2 Neo

Tehnologia 5G isi face din ce in ce mai des simtita prezenta la nivel inalt. Producatorii de smartphone-uri nu puteau face nota discordanta, iar la majoritatea terminalelor care vor fi lansate pe piata de aici incolo, precum si la cateva deja anuntate oficial pentru finalul acestui an, 5G isi face aparitia prin suportul pe care acestia il acorda pe noile device-uri tehnologiei. Este si cazul noului Oppo Find X2 Neo, un device care promite, dar care are si un pret neasteptat de mare.

La o prima impresie, noul Oppo Find X2 Neo seamana foarte mult cu Oppo Reno 3 Pro 5G, cu mentiunea ca pe partea din fata, camera are un alt format. Acest nou device este deja disponibil la precomanda, dar pretul sau nu este deloc unul mic. Din informatiile prezentate de presa chineza, Oppo Find X2 Neo costa nu mai putin de 719 euro!

Ce ofera el la acesti bani? In primul rand, Oppo Find X2 Neo vine cu noul procesor Snapdragon 765G de la Qualcomm, iar cea mai puternica versiune a sa are 12GB RAM la bord si 256 de GB pentru stocarea de date.

Ecranul sau se remarca prin rata buna de refresh pe care o asigura (90Hz). Este vorba despre un ecran AMOLED curbat, cu diagonala de 6.5-inch, care promite o experienta de cel mai inalt nivel.

Oppo Find X2 Neo este echipat cu un modul foto de patru camere pe spate. Avem un senzor principal de 48 de megapixeli cu apertura excelenta f/1.7.Al doilea senzor are 13 megapixeli, cu apertura f/2.2, iar al treilea vine cu o rezolutie de 8 megapixeli si este ultra wide. Cel de-al patrulea senzor are 2 megapixeli si este monochrome cu apertura f/2.4. Telefonul poate filma la rezolutie 4K cu 60 de cadre pe secunda. In timp ce Reno 3 Pro 5G are o camera foto selfie de 32 de megapixeli, acest device nou de la Oppo vine cu un senzor de imagine de 44 de megapixeli si apertura f/2.0.

Oppo Find X2 Neo are o baterie de 4025 miliamperi care este echipata cu tehnologie de incarcare rapida la 30W VOOC 4.0 fast charging. Nu exista in schimb incarcare wireless. Device-ul ruleaza din fabrica ColorOS 7.0 baza pe Android 10 si are de asemenea un senzor de amprente inclus in display.

Verdictul nostru ☑️


Fara doar si poate, noul Oppo Find X2 Neo este un telefon foarte atractiv. Si interesant! Are conectivitate 5G, dotari foto foarte bune, o baterie cu incarcare rapida care isi va face bine treaba, iar platforma hardware mi se pare inspirata si performanta. Pretul in schimb, ma face putin sa ma gandesc bine la optiunile acestui device pe piata din Romania.

Nu ii vad pe cei de la Oppo reusind cu acest device (bun de altfel) in alta zona decat Asia. Si, poate nici acolo! In Romania, poti cumpara la aproximativ aceiasi bani telefoane precum iPhone XS sau Huawei P30 Pro. Ok, nu vei avea 5G la bord, dar se prea poate ca europenilor si romanilor in general sa nu le peste despre acest aspect.

Daca esti interesat de acest telefon, il poti cumpara deja la precomanda de pe site-ul companiei. Eu iti fac o oferta mai buna: ai telefon mobil Apple iPhone XS, 64GB, Space Grey pe eMag, la super ofertă. Castigi 15% din pretul general al telefonului, care beneficiaza de o reducere de 600 de lei. Pentru 3.400 de lei poti sa ai un iPhone bun, fara 5G, dar care cu siguranta atrage mai mult ca idee decat Oppo Find X2 Neo. Desigur, daca esti atras de nou si iti plac provocarile, Find X2 Neo de la Oppo este o alegere interesanta si o optiune buna.

Etichete:

Oppo Find X2 Neo
Summary
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo Find X2 Neo