Stiri

Oppo Find X Lamborghini Edition – alternativa Oppo la Porsche Design Mate RS

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Oppo a anuntat o editie limitata a telefonului Find X pe care abia ce l-a „aruncat” oficial pe piata in urma cu putin timp. Oppo Find X Lamborghini Edition se doreste a fi o alternativa la luxosul Porsche Design Mate RS de la Huawei. Gasesti detalii despre Oppo Find X, editia standard a seriei pe blogul nostru, acolo unde te asteptam cu pareri in rubrica de comentarii.

Oppo Find X Lamborghini Edition: incredibil, dar si incredibil de scump

Oppo si-a lansat mult asteptatul device cu camera de tip pop-up. Este cel mai scump smartphone de nisa creat vreodata de producatorul chinez. Asta desigur, daca nu luam in calcul editia limitata Oppo Find X Lamborghini Edition.

Acest smartphone de lux al producatorului costa nu mai putin de 1.966 de dolari, adica 1.699 de euro. Ceea ce in „traducere” romaneasca ar insemna undeva la 8.000 de lei! Flagship-ul de lux se doreste o alternativa la mult mai cunoscutul Porsche Design Mate RS de la Huawei, dar probabil ca are sanse destul de mici de reusita pe piata.

Oppo si-a anuntat parteneriatul cu Lamorghini in urma cu ceva timp, astfel ca era de asteptat pe undeva sa fim martorii unui astfel de eveniment de lansare al unui super device extrem de scump.

Editia speciala a lui Oppo Find X beneficiaza de incarcare Super VOOC, care ii permite bateriei sale de 3.400 de miliamperi sa se incarce de la 0 la 100% in nu mai putin de 30 de minute. Cel putin, asta sustine Oppo.

Oppo Find X Lamborghini Edition (2)

Oppo Find X Lamborghini Edition

Nu exista informatii cum ca Oppo Find X Lamborghini Edition ar avea specificatii diferite fata de Oppo Find X, in schimb, la nivel de design, stim deja ca editia limitata se bazeaza pe o textura din fibra de carbon, iar pe spate primeste logo-ul oficial al producatorului de masini de lux. La nivel intern, Oppo Find X Lamborghini Edition va miza pe Android 8.1 Oreo customizat cu interfata in-house, ColorOS 5.1 si va avea camere foto puternice. Pe spate spre exemplu, device-ul va beneficia de un modul dual, format din senzori de 16 Mp si 20 Mp.

Procesorul va avea o viteza de 2.5 Ghz (Snapdragon 845 de la Qualcomm), iar ecranul va fi un Full HD+ AMOLED cu diagonala de 6.42 inch.

Oppo Find X Lamborghini Edition vs Oppo Find X

Oppo Find X Lamborghini Edition vs Oppo Find X

Camera frontala a device-ului atinge 25 de megapixeli, iar grosimea telefonului va fi de doar 9.4 milimetri. In ceea ce priveste greutatea, Oppo Find X Lamborghini Edition nu este atat de greu pe cat ii este pretul: numai 186 de grame va cantari acest device, care va fi echipat cu tehnologie de deblocare faciala si cu tehnologie bluetooth si wifi de ultima generatie. Memoria sa nativa va fi de 512 GB.

Parteneriatul celor de la Oppo cu Lamborghini care a dus la lansarea Oppo Find X Lamborghini Edition vine la cateva luni dupa ce Huawei a oficializat modelul Porsche Desgin Mate RS, care beneficiaza de asemenea de 512 GB memorie de stocare a datelor. Ambele parteneriate vizeaza probabil un sector al societatii care are o aplecare categorica spre lux.

Oppo Find X devine disponibil pe piata din luna august, insa o data exacta de disponibilitate a noului Oppo Find X Lamborghini Edition n-a fost inca oficial comunicata.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo Find X Lamborghini Edition
Price
$ 1999