Reviews

Oppo Find N – telefon pliabil – specificații tehnice, detalii oficiale, preț și păreri

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 2 ani

Telefoanele pliabile sunt la mare modă pe piața internațională, iar Oppo a decis să facă un pas important în această zonă. Astfel, așa cum era anunțat, producătorul chinez a lansat pe piață modelul Oppo Find N.

De altfel, Oppo lucra la un astfel de device de ceva timp, iar acum a reușit să ofere pieței primul său dispozitiv de acest gen. Un device elegant, atractiv din punct de vedere ale specificațiilor, modern și extrem de dorit de fanii companiei. ”Este un eveniment de anvergură pentru Oppo” crede și presa de specialitate din China. Noul telefon a fost prezentat în cadrul INNO Day 2021, eveniment care a avut loc în data de 15 decemebrie.

De remarcat că acest telefon pliabil al celor de la Oppo are o formă ceva mai mică în comparație cu alte dispozitive de același tip de pe piață. Afișajul său are doar 5.49 inch. Din primele informații, modelul Oppo Find N a primit momentan ”undă verde” doar pe piața din China.

Ce preț are Oppo Find N, telefonul pliabil de la Oppo

Detaliile și disponibilitatea noului model Oppo Find N rămân pentru moment neclare. Potrivit presei din China, dispozitivul pliabil are un preț de achiziție care începe d ela 7.699 yuani, adică aproximativ 5.200 de lei. La acești bani primești varianta de 8GB RAM și 256GB stocare de date. O variantă mai scumpă, cea de 12GB RAM cu 512 GB stocare date costă 8.999 yuani, adică aproximativ 6.200 de lei.

Cel mai probabil, noul Oppo Find N va fi disponibil în mai multe variante de culoare, inclusiv negru, alb ceramic sau violet. Rezervările în China au început deja, iar vânzarea noului handset pliabil va debuta pe 23 decembrie, anunță Mobile Indian.

Fără îndoială, discutăm despre un telefon pliabil scump, așa cum sunt mai toate aceste dispozitive moderne. Nu știm cum va răspunde piața provocării înaintate de Oppo, dar cu siguranță dacă producătorul chinez intenționează să vândă acest device în Europa, prețul telefonului poate fi considerat piperat, comparativ cu brandurile celebre care au scos astfel de telefoane pe piață. Să vedem însă ce configurație are și cum arată Oppo Find N și dacă această sumă cu care a fost scos la vânzare este sau nu una echitabilă.

Specificații tehnice Oppo Find N. Ce configurație are noul telefon pliabil de la Oppo

Prezentat în cadrul unui eveniment important pentru companie, construit grafic într-o manieră extrem de modernă pe site-ul Oppo.com, primul telefon pliabil din istorie pentru producătorul chinez subliniază cam cât de important a fost evenimentul în sine pentru Oppo.

Noul Oppo Find N vine Oppo Find N cu un panou de acoperire AMOLED de 5,49 inchi cu rezoluție de 988 x 1972 pixeli, raport 18:9, rată de reîmprospătare de 60 Hz și protecție Gorilla Glass Victus. Ecranul principal este un panou LTPO AMOLED de 7,1 inchi cu rezoluție de 1792 x 1920 pixeli, rată de reîmprospătare de 120 Hz, suport HDR10+ și 1000 nits de luminozitate maximă. Dispozitivul are și protecție Gorilla Glass Victus pentru geamul din spate.

Find N de la Oppo este alimentat de procesorul Snapdragon 888 și primește până la 12 GB de RAM și 512 GB de stocare UFS 3.1. În plus, are o configurație triple camera în spate, care include un senzor primar Sony IMX766 de 50 megapixeli f/1.8, un obiectiv cu unghi ultra larg de 16 megapixeli f/2.4 și un senzor teleobiectiv de 13 megapixeli f/2.4. Există două camere frontale, ambele senzori de 32 de megapixeli, găzduiți într-o gaură, atât pe afișajul exterior, cât și pe cel interior.

Smartphone-ul este susținut de o baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă de 33 W, încărcare wireless de 15 W și suport pentru încărcare inversă de 10 W. Opțiunile de conectivitate de pe dispozitiv includ 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, GPS, NFC și un port USB-C. Caracteristicile suplimentare includ senzor de amprentă montat lateral și difuzoare stereo.

Poate să devină Oppo Find N un rival pentru Galaxy Z Fold3? Este posibil, însă momentan nu știm când sau dacă el va ajunge și pe alte piețe. Prețul său pare unul ok pentru un telefon pliabil și așteptăm cu nerăbdare să vedem dacă device-ul va ajunge și în alte zone în afara Chinei.

Etichete:

Oppo Oppo Find N
Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo Find N