Stiri

Oppo F7 smartphone cu aspect de iPhone X, focusat pe selfie-uri

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Zilele trecute va scriam ca din ce in ce mai multi producatori copiaza modelul Apple si dau nastere unor tipuri mai mult sau mai putin evidente de replici de iPhone X. Ei bine, cei de la Oppo se pregatesc sa scoata pe piata trei astfel de terminale. Primele doua, Oppo R15 si R15 Plus au „scapat” deja pe internet in imagini sugestive. Al treilea, pare sa fie Oppo F7, un smartphone care se va focusa indeosebi pe camera sa selfie si care evident, are aspect de iPhone X.

Specificatii tehnice Oppo F7

Prin aspect de iPhone X trebuie sa intelegem inca din start ca terminalul celor de la Oppo, la fel ca multe altele, va avea acel „breton” denumit „top notch”. In mod normal, acest nou Oppo F7 va fi succesorul oficial al telefonului Oppo F5 de anul trecut.

Oppo F7

Selfie-focused si atractiv din punct de vedere al aspectului, specificatiilor si probabil pretului, noul Oppo F7 va scapa usor de anatema „copie de iPhone X”. Un poster promotional care a ajuns pe internet confirma aspectul telefonului si anunta o posibila lansare pentru finalul lunii martie. Totodata, din acelasi poster putem deslusi faptul ca selfie-camera telefonului va avea o rezolutie de 25 de megapixeli si va fi echipata cu inteligenta artificiala. Prin urmare, Oppo F7 ar urma sa aiba recunoastere faciala.

Oppo F7 (1)

In privinta celorlalte specificatii ale sale, aflam din alte surse ca Oppo F7 va avea un super ecran cu rezolutie Full HD + (2280 x 1080 pixeli) si diagonala de 6.2 inch. Display-ul telefonului va avea un aspect 19:9, iar camera sa frotala va asigura atat efect bokeh, cat si peste 200 de semnaturi faciale usor recognoscibile.

Ecranul telefonului va acoperi nu mai putin de 90% din suprafata frontala a device-ului, in timp ce memoria nativa va fi de 64 Gb. Memoria RAM a telefonului Oppo F7 va fi de 4 sau chiar de 6 GB, in timp ce procesorul ales de producator se prea poate sa fie un Mediatek, asa cum ne anunta site-ul Slashgear.

Oppo F7 (2)

Cu informatii concrete despre acest device vom reveni in perioada urmatoare. Ramaneti alaturi de noi pentru a descoperi noul stapan al selfie-urilor.

Summary
Oppo F7 smartphone cu aspect de iPhone X, focusat pe selfie-uri
Article Name
Oppo F7 smartphone cu aspect de iPhone X, focusat pe selfie-uri
Description
Oppo F7 va fi lansat in curand de catre producatorul chinez: vezi ce specificatii va avea si cum va arata succesorul modelului F5 de la Oppo