Reviews, Stiri

OPPO F5 Youth specificatii tehnice, pareri, detalii oficiale si imagini

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Oppo F5 Youth (3)Cei de la OPPO au lansat oficial in debutul lunii noiembrie device-ul OPPO F5. Iata ca pe finalul lunii, in Filipine, apare si modelul OPPO F5 Youth, un terminal mai putin puternic, dar foarte atractiv ca specificatii si pret. Mai multe detalii despre el aflam in cele ce urmeaza.

OPPO F5 Youth specificatii tehnice

Noul device primeste un ecran identic cu cel de pe OPPO F5: diagonala de 6-inch, rezolutie Full HD + , format 18:9, protectie Corning Gorilla Glass 5 si sticla curbata 2.5D.

Oppo F5 Youth (5)

La bord, OPPO F5 Youth are un procesor octa-core MediaTek Helio P23 (model MT6763T) un chipset tactat la frecventa de 2.5 Ghz. Acesta este cuplat cu chipset-ul video Mali G71 MP2, tactat la frecventa de 770 Mhz.

Spre deosebire de OPPO F5, modelul Youth are o memorie RAM de doar 3 Gb si este echipat cu 32 GB pentru stocarea de date. Slotul pentru carduri de memorie externe permite insa extinderea memoriei native de pe OPPO F5 Youth pana la 256 GB.

Oppo F5 Youth (2)

Carcasa din metal a telefonului adaposteste si o baterie destul de generoasa de 3200 miliamperi, acumulator care beneficiaza de tehnologie fast charging. Dotarile foto sunt foarte bune pentru acest nivel: pe partea din fata, OPPO F5 Youth are o camera selfie de 16 megapixeli cu apertura F2.0, iar pe partea din spate, device-ul are o camera principala de 13 megapixeli cu flash LED si apertura F2.2.

Oppo F5 Youth (4)

Device-ul este capabil de conectivitate 4G LTE, are capacitate dual sim si este echipat cu port microUSB 2.0 cu functia On-The-Go. Scannerul de amprente este plasat pe partea din spate a modelului in timp ce intre optiunile importante de conectivitate ale handset-ului mai sunt functia GPS cu GLONASS, functia WiFi 802.11 a/b/g/n. OPPO F5 Youth ruleaza din fabrica Android 7.1 Nougat customizat cu interfata ColorOS 3.2.

Oppo F5 Youth

OPPO F5 Youth cantareste 152 de grame si are o grosime de 7.5 milimetri, avand astfel aceleasi dimensiuni si aceeasi greutate ca modelul standard. Se pare ca telefonul mid-range de la OPPO este disponibil in Filipine pentru doar 277 de dolari, o suma foarte rezonabila pentru acest device atractiv. Handset-ul va fi disponibil in doua culori: auriu si negru. Mai multe detalii despre acest telefon pe site-ul oficial al Oppo.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
OPPO
Product Name
Oppo F5 Youth