Stiri

Oppo F3 si F3 Plus vor fi lansate pe 23 martie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Oppo va lansa la pachet Oppo F3 si F3 Plus pe 23 martie, anunta site-ul GSMArena. Compania revelatie pe piata de telefoane mobile din China este foarte atent urmarita in aceasta perioada, dupa progresul incredibil realizat in 2016. Dupa cateva reclame stradale in Filipine si o invitatie de presa oficiala din partea Oppo, GSMArena concluzioneaza ca noile terminale Oppo F3 si F3 Plus vor fi lansate la data amintita mai sus. Cu ce vin insa aceste terminale pe piata la final de martie? Haideti sa vedem!

Oppo F3 si F3 Plus specificatii

Atat Oppo F3 cat si Oppo F3 Plus vor fi echipate cu camera frontala duala, o informatie foarte discutata la inceputul acestui an si care incepe sa capete din ce in ce mai des si mai clar, contur. Asadar, vom avea parte de doua smartphone-uri destinate parca pasionatilor de selfie, intrucat acestia se vor putea bucura de o tehnologie aparte si de cele doua camere duale destinate pozelor cu camera frontala.

specificatii Oppo F3 Plus

Din pacate nu stim exact ce diagonala va avea noul display cu care vor fi echipate atat Oppo F3 cat si Oppo F3 Plus. Anumite surse insista pe ideea ca vom avea parte macar in cazul F3 Plus de un display cu diagonala de 6 inch, ceea ce cu siguranta ar fi foarte interesant. GSMArena sustine ca chipsetul de baza care va motoriza ambele terminale este un procesor mid-range Snapdragon 653 care va fi cuplat in cazul F3 Plus (nu se cunosc inca exact detalii despre versiunea standard Oppo F3) cu 4 GB memorie RAM si alti 64 GB destinati spatiului de stocare. Un spatiu de stocare care in mod sigur va fi extensibil.

Camera principala a terminalului Oppo F3 Plus va avea senzor de imagine de 16 megapixeli in timp ce bateria va fi una mai mult decat generoasa, afirma presa chineza: 4000 mAh si va fi gazduita de un terminal care va rula Android 6.0 Marshmallow si va imbratisa urmatoarele dimensiuni: 163.63 x 80.8 x 7.35 mm. Greutatea Oppo F3 Plus este una apreciabila, pentru ca smartphone-ul va avea 185 de grame. Ne asteptam la o constructie puternica, dar eleganta si atragatoare, asa cum Oppo ne-a obisnuit in ultimul an.

reclama Oppo F3 si F3 Plus

Reclama Oppo F3 si F3 Plus in Filipine

Va reamintim ca Oppo a produs o adevarata surpriza pe piata de telefoane mobile din China anul trecut, cand a devenit noul lider al producatorilor de smartphone din aceasta tara. Compania chineza s-a impus in preferintele fanilor prin cateva smartphone-uri de calitate cu preturi foarte mici, iar in urmatoarele doua saptamani va lansa aceste doua dispoztive mid-range care se anunta de pe acum foarte interesante. Vom reveni cu detalii in privinta Oppo F3 si Oppo F3 Plus si va vom tine la cu momentul lansarii celor doua terminale.

Summary
Oppo F3 si F3 Plus vor fi lansate pe 23 martie
Article Name
Oppo F3 si F3 Plus vor fi lansate pe 23 martie
Description
Oppo F3 si F3 Plus, doua terminale cu camera frontala duala care vor fi lansate de compania Oppo pe 23 martie 2017