Reviews, Stiri

Oppo F3 Plus review, impresii, imagini, pret si disponibilitate

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Oppo F3 Plus, review, impresiiOppo F3 Plus este un smartphone despre care am tot discutat in ultima perioada, convinsi fiind de faptul ca terminalul se va bucura de un succes real, cel putin pe piata din Asia. Noul terminal al celor de la Oppo a primit din partea companiei chineze detaliile oficiale, care au aparut inevitabil si in presa din aceasta tara, iar noua ne revine placuta misiune de a le impartasi cu dumneavoastra. Ce ne propune Oppo prin noul sau terminal F3 Plus si cat de utila poate fi achizitionarea acestui dispozitiv, vom afla in cele ce urmeaza.

Oppo F3 Plus review

Oppo este un adevarat performer in 2016 pe piata de telefonie mobila din Asia. Compania a luat prin surprindere toti specialistii si toti marii producatori din aceasta zona anul trecut, cand prin unul dintre dispozitivele sale, a inregistrat vanzari record in zona China, una dominata pana atunci de Huawei, Samsung Electronics sau Xiaomi. Noul Oppo F3 Plus nu va putea dobori probabil acest record, dar smartphone-ul se anunta unul extrem de interesant.

Oppo F3 Plus beneficiaza de un design spectaculos, asa cum Oppo ne-a obisnuit deja in 2016. Din start, trebuie sa evidentiem faptul ca vorbim despre un phablet, asa cum Oppo nu cred ca a mai propus pana in acest moment pe sectorul mid-range. Oppo F3 Plus pune la dispozitie utilizatorului un ecran IPD LCD cu rezolutie Full HD si diagonala de 6 inch. Rezolutia sa, 1920×1080, asigura oricarui utilizator o calitate foarte buna in zonele de activitate pe care acesta le urmareste. In plus, ecranul noului Oppo F3 Plus va beneficia de protectia de cel mai inalt nivel asigurata de Corning Gorilla Glass 5, ceea ce vorbeste de la sine atat despre calitatea terminalului, cat mai ales, despre calitatea display-ului incorporat de Oppo in acest device.

Oppo F3 Plus

Utilizatorii interesati de acest telefon, trebuie sa stie ca sub capota sa, Oppo F3 Plus ascunde un procesor de foarte buna calitate. Incadrat in sectorul mid-range, Qualcomm Snapdragon 653 este unul dintre chipset-urile din acest sector care are alura premium. Intuim de la sine ca Oppo F3 Plus este un item cu viteza si putere, care se bazeaza pe un procesor octa-core tactat la frecventa de 1.95 Ghz. Spre surpriza multora, noul phablet al celor de la Oppo vine cu o memorie RAM de 4 GB, desi in speculatiile anterioare lansarii, presa de specialitate miza pe ideea unei memorii RAM de 3GB. Evident, decizia celor de la Oppo merita salutata si savurata, pentru ca aceasta parte componenta a configuratiei sale mi se pare foarte importanta si foarte bine venita. In ceea ce priveste capacitatea de stocare nativa, Oppo F3 Plus se bazeaza pe 64 GB, un spatiu extensibil si mai mult decat util.

Oppo F3 Plus expertul „selfie”

Avem in sfarsit si detalii concrete despre dotarile foto cu care vine echipat terminalul Oppo F3 Plus. Ei bine, phablet-ul celor producatorului chinez va miza pe doua camere selfie, detaliu care confirma informatiile prezentate si de blog.catmobile.ro anterior, dar si speculatiile pe aceasta tema din perioada de pre-lansare. Vom avea asadar un smartphone cu o camera selfie cu senzor de 8 megapixeli, plus o a doua camera selfie cu senzor de imagine de 16 megapixeli. Impresionant, nu-i asa? Adaugam inca un ingredient la aceasta reteta propusa de terminalul Oppo F3 Plus si laudam si prezenta unei camere foto principale cu senzor de imagine Sony IMX398 de 16 megapixeli. Aceasta camera a device-ului beneficiaza de functia phase detection autofocus, in timp ce camera de 8 megapixeli pentru selfie-uri are la baza lentile cu unghi de filmare de 120 de grade.

Oppo F3 Plus (3)

Nu in ultimul rand, Oppo F3 Plus vine cu inca un detaliu care poate surprinde in mod placut. Terminalul este echipat cu o baterie generoasa de 4000 mAh din Lithium-Ion. Acest acumulator beneficiaza de o tehnologie de incarcare VOOC, care presupune fast charging de cea mai buna calitate. Nu lipsesc din configuratia acestui smartphone portul USB de tip C, senzorul de amprente , procesorul grafic Adreno 510 si functia Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac dual-band (2.4 Ghz + 5 Ghz).

Oppo F3 Plus impresii, pret, disponibilitate

Oppo F3 Plus (1)Smartphone-ul Oppo F3 Plus este un phablet foarte interesant si extrem de aspectuos. El poate fi achizitionat pe culorile roz si auriu, cantareste 185 de grame si are o grosime de numai 7.35 milimetri. Este din acest punct de vedere usor de manevrat si util atat barbatilor, cat si femeilor. Oppo F3 Plus pune la dispozitia utilizatorilor un display in 16 milioane de culori cu protectie Corning Gorilla Glass 5 si diagonala de 6 inch, un procesor mid-range de cea mai buna calitate, 4GB memorie RAM, slot microSD pentru extinderea memoriei native, Android 6.0 Marshmallow, doua camere selfie si una principala extrem de valoroase, precum si o baterie Li-Ion de 4000 mAh. Nu avem inca detalii sigure despre pretul de vanzare al terminalului Oppo F3 Plus, insa aproape sigur acesta nu va fi unul sub 400 de dolari, dar nici mai mare de 420 de dolari. Evident, vom actualiza informatiile referitoare la pret, imediat ce ele vor deveni oficiale. Din punctul meu de vedere, Oppo F3 Plus este un smartphone de tip phablet care depaseste cu putin granitele mid-range-ului, se indreapta spre o categorie superioara si pare o achizitie care merita luata in calcul chiar si de catre utilizatorii din Romania.

Oppo F3 Plus Unboxing

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo F3 Plus