Stiri

Oppo A95 5G – preț, specificații tehnice, detalii oficiale

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Compania Oppo a anunțat un nou smartphone. Evenimentul a avut loc în China, iar noul telefon se cheamă Oppo A95 5G. Așa cum îi spune și numele, modelul este un telefon cu suport pentru conectivitate 5G și vine cu un ecran de 6.43-inch, cu rezoluție Full HD+. Mai multe detalii și informații despre acest telefon, în cele ce urmează.

Oppo A95 5G – preț și disponibilitate

Oppo A95 5G a fost anunțat în China, la un preț de 1.999 yuani. Este vorba despre un telefon care vine în varianta de 8GB RAM și 256GB stocare date. Teoretic, terminalul este un device care se încadrează în sectorul mid-range. Dacă va ajunge în România, probabil va avea un preț cuprins între 1400 și 1600 RON. Momentan, el este disponibil în China și nu există alte informații despre disponibilitatea sa viitoare. Poate fi achiziționat pe culorile Peach (piersică), Black (negru) și Colored Glaze (mai multe culori).

Oppo A95 5G – specificații tehnice

Așa cum spuneam, modelul A95 5G este unul dedicat sectorului mid-range și beneficiază de suport pentru conectivitate 5G. Telefonul are un ecran OLED full HD+ de 6,43 inchi cu rezoluție de 2400 × 1080 pixeli și un raport de contrast de 10.00.000:1. În plus, afișajul are o rată de reîmprospătare de 60 Hz și o rată de eșantionare de 180 Hz.

Oppo A95 5G

Oppo A95 5G

Oppo A96 este echipat cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 695, chipset care este asociat cu acceleratorul grafic GPU Adreno 619. Are 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare. Spațiul de stocare poate fi extins prin card microSD. Totodată, terminalul are și suport pentru 5 GB RAM virtuali.

Noul model anunțat de Oppo este destul de decent echipat în zona foto. El vine cu o cameră dublă pe partea din spate, cameră dedicată pentru fotografii și videoclipuri. Oppo A96 5G are un senzor primar de 48 de megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Pentru selfie-uri și apeluri video, dispozitivul folosește un shooter de 16 megapixeli. În ceea ce privește zona de software, telefonul rulează pe ColorOS 12. El este echipat cu o baterie de 4500 mAh cu suport de încărcare rapidă de 33 W. Include un scaner de amprentă în afișaj pentru securitate, dar telefonul celor de la Oppo are și opțiune de recunoaștere facială, pentru un plus de securitate asigurat utilizatorului.

Telefonul acceptă dual-SIM, 5G, WiFi dual-band, Bluetooth 5.0, GPS, A-GPS, BeiDou, GLONASS pe partea de conectivitate. În plus, telefonul are un port USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Măsoară 7,59 mm în grosime și cântărește aproximativ 171 de grame.

Între timp, căștile Oppo Enco M32 au fost lansate în India la un preț de lansare de 1.499 rupii indiene, echivalentul a 90 de roni. Căștile vor intra în vânzare în India pe 10 ianuarie prin intermediul Amazon. Căștile wireless sunt oferite pe culoarea neagră. Pe finalul anului trecut, compania Oppo a prezentat oficial și noul smartphone Oppo A11s, un telefon de buget despre care găsiți detalii pe blogul nostru. Poți arunca, de asemenea, o privire și peste acest review Oppo Enco Buds.

Etichete:

Oppo Oppo A95 5G