Stiri

OPPO A83 si-a facut aparitia in baza de date a site-ului TENAA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Luna trecuta, cei de la OPPO au lansat oficial smartphone-ul mid-range OPPO A79 cu ocazia conferintei China Mobile Worldwide Partner. Producatorul este acum gata sa scoata pe piata inca un handset din acest segment. OPPO A83 si-a facut deja aparitia in baza de date a site-ului TENAA.

Ce specificatii aduce noul mid-range OPPO A83

Din baza de date a site-ului TENAA am putut afla cum arata configuratia acestui device. Se pare ca handset-ul va putea fi achizitionat in doua culori diferite: auriu si negru, culorile dominante parca in acest an pe piata mid-range din China.

TENAA ne dezvaluie faptul ca OPPO A83 are un ecran cu diagonala de 5.7 inch si rezolutie 1440 x 720 pixeli. Sub capota, handset-ul ascunde un procesor octa-core tactat la frecventa de 2.5GHz care se pare ca va fi cuplat cu o memorie RAM de doar 2GB.

OPPO A83

Capacitatea de stocare a datelor pe noul OPPO A83 atinge 16 GB in versiunea standard, in timp ce foarte probabil, aceasta va putea fi extinsa prin intermediul cardurilor externe pana la 128 GB.

Dotarile foto par destul de bune. Din TENAA aflam ca OPPO A83 va avea o camera frontala de 8 megapixeli si o alta camera principala, cu senzor de imagine de 13 megapixeli.

Autonomia va fi asigurata in cazul acestui device de o baterie destul de puternica, baterie ce va avea o capacitate de 3.070 miliamperi.

OPPO A83 va rula proaspat scos din cutie, Android 7.1.1 Nougat si va avea din cate se pare si putem observa din aceste imagini, un design full screen, cu margini subtiri chiar si frontal..OPPO A83 are o grosime de doar 7.7 milimetri si cantareste 143 de grame. Inaltimea terminalului atinge 150.5 milimetri, iar latimea 73.1 milimetri.

OPPO A83 (2)

Foarte probabil, acest device va fi lansat in perioada urmatoare pe piata asiatica. Nu se cunosc momentan informatii despre pretul sau de achizitie sau despre data exacta a lansarii, dar vom reveni in saptamanile urmatoare cu alte amanunte.

Summary
OPPO A83 si-a facut aparitia in baza de date a site-ului TENAA
Article Name
OPPO A83 si-a facut aparitia in baza de date a site-ului TENAA
Description
OPPO A83 este un terminal mid-range care va fi lansat in curand pe piata asiatica: vezi ce specificatii aduce dupa aparitia in TENAA
Author
Publisher Name
Catmobile