Reviews, Stiri

Oppo A73 pret, specificatii tehnice, pareri si imagini

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Despre Oppo A73 am scris si noi la inceputul lunii noiembrie, cand device-ul si-a facut aparitia in baza de date a site-ului TENAA. Intre timp, Oppo A73 a devenit oficial si aduce specificatii extrem de atractive, la un pret foarte bun. Mai multe informatii despre acest terminal, aflam in cele ce urmeaza.

Oppo A73 specificatii tehnice, detalii si primele impresii

Oppo A73 a fost introdus oficial in China, tara de origine a producatorului. Device-ul are un pret destul de bun in aceasta tara, aproximativ 1700 de yuani, adica in jur de 1000 de roni. Pentru aceasta suma,  A73 ofera cateva avantaje evidente.

Inainte de toate Oppo A73 vine cu ecran 18:9. Un ecran care are o diagonala mare (6-inch) si o rezolutie excelenta: Full HD + adica 2160 x 1080 pixeli.

Oppo A73

Oppo A73

Apoi, noul device se bazeaza pe un procesor de la MediaTek, un chipset octa-core, model Helio P23. Departamentul foto este unul impresionant, chiar daca Oppo A73 nu are camera foto duala, nici pe fata, nici pe spate. Frontal, handsetul este echipat cu o camera de 16 megapixeli cu deschidere F/2.0. Camera principala in schimb pare ceva mai slaba, semn ca Oppo A73 se bazeaza destul de mult pe randamentul sau foto/selfie. Avem o camera principala de 13 megapixeli pe spate, cu LED Flash si deschidere F/2.2.

Autonomia telefonului este asigurata de o baterie de 3.200 miliamperi, echipata de asemenea cu tehnologie fast charging. Telefonul configureaza un nivel excelent de performanta mid-range pe platforma sa, completata de cei 4 GB RAM si 32 GB dedicati memoriei interne. La acest capitol, Oppo adauga si slotul pentru carduri microSD, datorita caruia utilizatorul va putea extinde capacitatea de stocare a datelor pana la 128 GB.

Smartphone-ul mid-range ruleaza proaspat scos din cutie Android 7.1 Nougat, customizat cu interfata celor de la Oppo, ColorOS 3.2. In ceea ce priveste optiunile de conectivitate, device-ul se prezinta cu Wi-Fi de ultima generatie, tehnologie bluetooth, GPS, suport OTG si optiunea dual – sim.  A73 de la Oppo cantareste 152 de grame si masoara 7.5 milimetri grosime.

Oppo A73 verdict

In sectorul mid-range, A73 va avea un cuvant de spus. Este un phablet bun, cu procesor de calitate de la MediaTek, memorie RAM mare si ecran spectaculos. In plus, autonomia device-ului pare buna (cel putin la prima vedere) iar cifrele din dreptul memoriei mi se par suficiente.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo A73