Stiri

Oppo A73 handset cu ecran bezel-less de 6 inch zarit in baza de date TENAA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Oppo a lansat recent pe piata smartphone-ul Oppo F5, un device foarte atractiv, cu o configuratie potenta, ecran 18:9 si pret destul de rezonabil. Compania pregateste lansarea Oppo R11s, ale carui specificatii tehnice au fost deja descoperite in baza de date a site-ului AnTuTu, iar acum in discutie intra inca un device. Este vorba despre Oppo A73, telefon zarit pe site-ul TENAA, al agentiei care acorda certificari pentru zona China.

Oppo A73 specificatii tehnice conform TENAA

Noul Oppo A73 va avea ecran bezel-less. Si nu orice ecran bezel-less ci unul cu diagonala foarte mare: 6-inch! Exista la aceasta ora foarte multe telefoane cu ecran bezel-less, dar majoritatea dintre ale au margini subtiri. Se pare ca Oppo A73 va avea un ecran de acest tip cu margini subtiri pe trei laturi.

Doar in partea de sus a telefonului, ecranul are o margine mai groasa, ceea ce contribuie indiscutabil la aspectul sau foarte atractiv. In schimb, in stanga, in dreapta si in partea de jos, device-ul are margini ca si inexistente.

oppo a73 tenaa

Pe partea din spate telefonul are o camera pe care producatorul a plasat-o in stanga sus, langa LED Flash. Exista de asemenea un senzor de amprente directionat oarecum catre zona mediana-spate a telefonului.

Nu se stie momentan ce fel de chipset va avea acest telefon, desi exista cateva argumente in favoarea Snapdragon 660 de la Qualcomm. Terminalul va avea un procesor octa-core tactat la frecventa de 2.5 Ghz, iar acest detaliu pare cert. Procesorul va fi cuplat cu 4GB memorie RAM si cu 32 GB pentru stocarea de date.

Camera foto principala va avea o rezolutie de 13 megapixeli in timp ce camera frontala va fi echipata cu un senzor de 16 megapixeli. Conform datelor de pe site-ul TENAA, Oppo A73 va avea o baterie de 3115 miliamperi, o capacitate oarecum ciudata, dar sa speram noi si de bun august. Aproape sigur, Oppo A73 va rula din fabrica Android 7.1.1 Nougat.

Nu avem inca o data de lansare a acestui terminal, dar pana atunci vom putea vedea aproape sigur lansarile Oppo R11s si Oppo R11s Plus. Pentru aceste doua terminale, producatorul a pregatit deja un stoc de 10 miliaone de unitati.

Daca Oppo A73 va avea un ecran bezel less de 6 inch, ei bine, Oppo R11s este pregatit cu un ecran cu diagonala de 6.43 inch si aspect 18:9, plus rezolutie Full HD+. O adevarata demonstratie de forta dinspre producatorul chinez care a inregistrat cea mai spectaculoasa ascensiune din ultimii doi ani pe piata chineza, transformandu-se dintr-un producator anonim intr-un nume important al industriei asiatice.

Summary
Oppo A73 handset cu ecran bezel-less de 6 inch zarit in baza de date TENAA
Article Name
Oppo A73 handset cu ecran bezel-less de 6 inch zarit in baza de date TENAA
Description
Un nou smartphone Oppo a fost zarit in baza de date a site-ului TENAA: viitorul Oppo A73 va avea un ecran impresionant si un design superb
Author
Publisher Name
Catmobile