Reviews, Stiri

Oppo A71 cu camera de 13 MP si baterie de 3000 mAh devine oficial

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Oppo A71Dupa ce a impresionat deja prin modelul Oppo R11, unul dintre cei mai mari si mai importanti producatori de pe piata din China, Oppo, a lansat oficial si modelul Oppo A71.

Modelul este listat momentan pe site-ul oficial al companiei din Malaiezia si Pakistan. Oppo A71 poate fi achizitionat pe culori precum auriu si negru si va fi disponibil la achizitionare doar in Malaiezia, cel putin in urmatoarele doua luni. Este greu de anticipat daca terminalul va ajunge in Europa si daca-si va pastra (in cazul in care va ajunge) aceasta denumire. Pretul de achizitie al Oppo A71 este de 12, 913 rupii indiene, echivalentul a 779 lei romanesti.

Oppo A71 specificatii tehnice, pareri si imagini

Noul device al companiei Oppo ruleaza din fabrica Android 7.1 Nougat, customizat cu interfata proprietara Color OS 3.1. Smartphone-ul imbraca o carcasa metalica de tip unibody, este usor de manevrat si beneficiaza de finisaje de inalt nivel.

Partea frontala este dominata de un ecran cu diagonala de 5.2 inch HD, care asigura o rezolutie de 1280 x 720 pixeli. Procesorul care anima acest dispozitiv este un model MediaTek MT6750T, tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Alaturi de el, functioneaza in tandem, placa video Mali T860 MP2 GPU.

Device-ul beneficiaza de 3GB memorie RAM si de 16 GB capacitate nativa de stocare a datelor. Aceasta capacitate poate fi extinsa prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

Oppo A71 are o baterie destul de mare, cu capacitate de 3000 mAh, iar compartimentul sau foto este unul decent, cu specificatii mid-range. Partea din spate are o camera de 13 megapixeli cu deschidere F2.2 si tehnologii precum PDAF sau LED Flash, in timp ce camera din fata (selfie-cam) are o rezolutie de 5 megapixeli si o deschidere F2.4.

Smartphone-ul Oppo A71 ofera suport dual sim, este capabil de conectivitate 4G si se poate conecta la internet prin Wi-Fi (802.11b/g/n). Nu lipsesc functiile bluetooth 4.0 si GPS, dar nici senzorii de distanta, lumina sau E-Compass. Oppo A71 cantareste doar 137 de grame si masoara 7.6 milimetri grosime.

Puncte forte Oppo A71
  • design placut, manevrabilitate usoara;
  • telefonul este slim si usor, poate fi controlat de catre oricine cu usurinta
  • procesorul este unul decent pentru gama din care provine telefonul
  • cei 3GB memorie RAM par suficienti pentru utilizare day-by-day
  • baterie foarte buna
Puncte slabe
  • Dotarile foto puteau fi mai puternice; apertura este destul de slaba pe ambele camere
  • capacitate de stocare mica (16GB)
    -ecran cel mult decent pentru suma finala de achizitie a telefonului
Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo A71