Stiri

OPPO A3s specificatii tehnice complete inainte de lansarea oficiala

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

OPPO A3s va fi oficial in scurt timp – In urma cu cateva luni, OPPO a introdus procesorul MediaTek Helio P60 pe telefonul sau OPPO A3, un smartphone care a fost lansat oficial in China.

Conform unui tipster de incredere in industrie, noul OPPO A3s va fi urmatorul release al companiei. Specificatiile sale tehnice se aseamana cu cele ale lui OPPO A5, care se asteapta sa debuteze in scurt timp pe piata chineza.

Daca detii deja un telefon de la Oppo, iti recomandam sa arunci o privire peste oferta noastra de huse Oppo care beneficiaza in aceasta perioada de cateva reduceri atractive.

Se speculeaza ca aceasta versiune OPPO A3s este destinata de producator pentru alte tari si va aduce cateva plusuri in configuratia sa interna.

📌 Specificatii tehnice complete OPPO A3s

Din ceea ce am aflat pana acum, noul smartphone OPPO A3s va fi echipat cu un ecran de 6.2-inch in diagonala, tehnologie IPS LCD, un ecran care va suporta o rezolutie HD+, adica 1520 x 720 pixeli. Tinand cont de faptul ca display-ul acestui model produce un aspect 19:9, foarte probabil, OPPO A3s va avea ecran cu decupaj de tip iPhone X.

Procesorul ales de producatorul chinez pentru a motoriza acest telefon este Snapdragon 450 SoC, un chipset octa-core cu viteza maxima de 1.8 Ghz. Se asteapta o performanta optima la nivel de gaming, browsing si multi-tasking, cel putin pentru zona mid-range a acestui an.

Oppo A3s

Oppo A3s

Nu exista momentan informatii despre capacitatea de stocare a telefonului si nici despre memoria RAM, semn ca OPPO va umbla la aceste doua compartimente pentru a diferentia versiunea OPPO A3s pentru Europa si OPPO A5 pentru China. Modelul A5 are 4GB RAM si 64 GB pentru stocarea de date, iar cel mai probabil, OPPO A3s va beneficia de aceeasi memorie RAM, dar si de o versiune de 3GB cu un pret mai mic. Totodata, stocarea de date ar putea atinge atat 32 GB, cat si 64 GB, dar si 128 GB.

OPPO A3s va rula, proaspat scos din cutie, sistemul de operare Android 8.1 Oreo si va beneficia de slot dedicat pentru carduri de memorie microSD, in situatia in care viitorul cumparator va dori sa extinda memoria nativa a device-ului.

Oppo A3s (2)

Sectorul foto se remarca printr-o camera foto duala cu senzori de imagine de 13 si 2 megapixeli, fiecare cu aperturi diferite: f/2.2 primul senzor, f/2.4 al doilea senzor. Senzorul frontal al telefonului OPPO A3s, cel care echipeaza camera foto pentru selfie-uri si sesiuni diverse de video-calling va avea o rezolutie de 8 megapixeli si o apertura f/2.2.

Conform primelor informatii (neoficiale) acumulatorul telefonului are o capacitate de 4.230 miliamperi, iar dimensiunile device-ului sunt 156.2 mm (inaltime) x 75.6 mm(latime) x 8.2 mm (grosime).

Oppo A3s (3)

Asa arata noul Oppo A3s un telefon cu aspect atractiv si pret foarte bun

OPPO A3s va fi disponibil pe culori precum mov si rosu, iar lansarea sa oficiala ar putea sa se produca in urmatoarele saptamani. Vom reveni cu informatii despre acest device in perioada urmatoare, iar mai jos va oferim lista de specificatii cheie cu care va fi echipat OPPO A3s:

– ✔️Ecran de 6.2 inch cu rezolutie 1520 x 720, protectie Gorilla Glass si breton tip iPhone
– ✔️Procesor Snapdragon 450 de la Qualcomm
– ✔️Memorie RAM de 3/ 4 GB
– ✔️Memorie flash de 32/ 64/ 128 GB
– ✔️Camera duala de 13Mp+2Mp
– ✔️Camera frontala de 5Mp
– ✔️Baterie de 4.230 mAh
– ✔️Android 8.1 Oreo
– ✔️8.2 milimetri grosime
– ✔️75.6 milimetri latime
– ✔️156.2 milimetri inaltime
– ✔️Deblocare faciala, mufa de 3.5 mm, port microUSB 2.0

💲 Pretul device-ului se anunta a fi unul atractiv, atat pentru zona europeana, cat si pentru cea asiatica.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
OPPO
Product Name
OPPO A3s