Reviews

Oppo A33 – ce specificatii tehnice are si ce aduce nou acest model de telefon

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Telefoanele din zona mid-range de la Oppo au devenit o constanta pe piata acestui an. Compania din China lanseaza astfel de modele pe banda rulanta, in asa fel incat la un moment dat, ajungi efectiv sa te incurci intre ele. Cu denumiri apropiate si cu specificatii tehnice la fel de apropiate, telefoanele Oppo din zona mid-range raman insa foarte interesante. Este si cazul acestui nou handset, denumit Oppo A33. Ce specificatii tehnice aduce si cum arata noul model al companiei, aflam in cele ce urmeaza.

Oppo A33, specificatii tehnice, pareri si primele impresii

Noul Oppo A33 a devenit oficial zilele trecute. Potrivit presei din Asia, telefonul este deja disponibil pe piata si poate fi achizitionat prin intermediul site-ului Flipkart.

Indienii anunta ca device-ul costa 11.990 de rupii indiene, adica aproximativ 700 de lei, la data redactarii acestui articol. Desigur, acesta este un pret orientativ pentru modelul Oppo A33.

La nivel de specificatii tehnice, noul handset Oppo A33 vine cu mai multe detalii de calitate, pe care multi dintre voi s-ar putea sa le considere interesante.

Din start, trebuie sa mentionam ca Oppo A33 ruleaza Android 10 ca sistem de operare. Telefonul este echipat cu un ecran de 6.53 inch care vine cu decupaj de tip ”punch hole” in partea din stanga sus. Avem o rezolutie buna, 1600 x 700 pixeli si un aspect modern. Practic, doar in partea sa de jos telefonul are dimensiunile ecranului ceva mai groase si mai vizibile. Marginile sunt aproape insesibizile!

Sub capota sa, domneste un procesor de 1.8 Ghz, cu opt nuclee. El este ajutat in cursa sa spre performanta de o memorie RAM de 3GB si de cei 32GB dedicati stocarii de date. Aceasta capacitate nativa dedicata stocarii de date poate fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie pana la 256GB, pentru ca producatorul a decis sa ofere acestui device un slot microSD.

Noul model Oppo A33 are o camera tripla pe spate. O camera echipata cu un senzor de imagine de 13 megapixeli, dar si cu alti doi senzori de cate doi megapixeli. Este vorba despre un senzor macro si unul pentru adancimea campului. Pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling, Oppo A33 este gata echipat cu o camera foto de 8 megapixeli.

In ceea ce priveste autonomia, noul model Oppo A33 se bazeaza pe un acumulator de 5.000 de miliamperi.

Acesta este noul Oppo A33, inca unul dintre telefoanele din zona mid-range ale deja cunoscutului producator din China. Ce parere iti lasa?

Noi iti recomandam si alte mid-range-uri atractive in sectiunea review-uri de pe blog.catmobile.ro. Spre exemplu, daca esti interesant de un smartphone mid-range in aceeasi regiune de pret, recomandarea noastra merge spre Telefon mobil Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128GB, 4GB RAM, 4G, Prism Black pe care il poti achizitiona acum de pe eMag, la super reducere. Device-ul te va costa in aceasta perioada cu 23% mai putini bani. Adica vei plati pentru el 1.299 de lei, in loc de 1.699 de lei cat costa el initial.

Etichete:

Oppo A33