Reviews

Oppo A31 pret, specificatii tehnice, detalii oficiale si pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Compania Oppo va lansa in curand pe piata noul model Oppo A31. Device-ul a primit oficial confirmarea ca poate beneficia de certificarea FCC din partea autoritatilor din China, semn ca lansarea sa pe piata este foarte aproape sa se intample.

Din primele informatii, modelul Oppo A31 va fi lansat in alte zone (piete) din Asia sub denumirea de Oppo Reno S. Mai multe detalii despre acest smartphone, avem si noi, in cele ce urmeaza.

Pareri, specificatii si detalii despre Oppo A31

Nu doar ca Oppo A31 a primit certificarea din partea autoritatilor chineze (FCC), dar device-ul a primit unda verde si pentru certificarea bluetooth. Este inca un detaliu care confirma fara doar si poate faptul ca modelul ar urma sa fie lansat oficial pe piata in foarte scurt timp.

Conform acestei listari, Oppo A31 are numarul de model CPH2015 si va beneficia de cea mai noua tehnologie bluetooth de pe piata. Mai exact, Oppo A31 va fi echipat cu suport pentru bluetooth 5.0. Evident, dincolo de acest detaliu legat de certificarea pentru tehnologia bluetooth, Oppo A31 a primit si alte specificatii pe care site-urile din China le-au tot vehiculat in ultima perioada.

Asadar, Oppo A31, telefon care va fi lansat pe alte piete din Asia sub denumirea de Oppo Reno S se va baza pe un ecran de 6.5-inch in diagonala. Din pacate, se pare ca rezolutia acestui ecran va fi doar HD+, ceea ce ne pune putin pe ganduri. La o asemenea diagonala mare, ne asteptam la ceva mai mult de la noul model, dar se pare ca Oppo a acceptat acest compromis care se rasfrange pana una alta asupra ecranului sau.

Sub capota sa, Oppo A31 va avea un procesor de la MediaTek. Este vorba despre un chipset care atinge o viteza maxima de 2 Ghz. Nu suna impresionant, dar procesoarele de la MediaTek au crescut destul de mult la nivel de performanta in ultima vreme si parca nu se mai bazeaza exclusiv pe eficienta.

Oppo A31 va rula din fabrica Android 9.0 Pie, peste care producatorul a aplicat noua interfata ColosOS 6.1.2. In plus, device-ul se va baza pe o baterie mare de 4.230 de miliamperi. Este vorba despre o baterie destul de generoasa (firesc, daca tinem cont de dimensiunile ecranului spre exemplu) care aproape sigur va putea asigura si o autonomie buna a telefonului.

Din certificarea precedenta acordata de FCC, am aflat si ca smartphone-ul va avea un decupaj in partea de sus a ecranului sau, un decupaj care cel mai probabil va fi unul de tip waterdrop.

Butoanele de volum ale lui Oppo A31 vor fi amplasate pe partea stanga, in timp ce butonul power este plasat undeva in partea dreapta. Se pare ca device-ul va avea din fabrica mufa audio pentru casti de 3.5 milimetri, dar si port microUSB si difuzor de tip grill in partea de jos. Conform presei din China, Oppo A31 va avea 164 de milimetri inaltime si 7.3 milimetri grosime, ceea ce il face un telefon inalt, ingust si destul de subtire. Camerele sale vor fi aliniate sub forma verticala, iar sistemul principal va avea un setup triplu.

Nu se cunosc momentan specificatiile tehnice ale camerelor foto , cel putin nu la nivel oficial. Senzorul principal va fi de 12 megapixeli, iar ceilalti doi de 8 megapixeli si 2 megapixeli, scrie presa de la Beijing. In ceea ce priveste camera frontala aceasta va avea se pare o rezolutie de 8 megapixeli.

Cu mai multe informatii despre modelul Oppo A31 vom reveni si noi dupa lansarea oficiala pe piata. Device-ul este unul din zona mid-range, care aproape sigur va arata bine. Pacat de faptul ca producatorul a decis sa-i „ofere” o rezolutie destul de modesta la nivelul ecranului sau generos. In rest, cu un pret bun de achizitie asa cum ne-a obisnuit Oppo, cred ca acest model se va vinde destul de bine in China si in zona Asia. In Europa, probabil ca mai putin, dar asta nu inseamna ca nu se va vinde bine. Publicul tinta al celor de la Oppo s-a obisnuit cu calitate la preturi bune in ultima vreme, iar acest detaliu va conta destul de mult.

Etichete:

Oppo Oppo A31
Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo A31