Stiri

Oppo A16K a fost lansat oficial în India. Specificații tehnice, preț și disponibilitate

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Oppo continuă să lanseze telefoane pe bandă rulantă. După ce a lansat deja trei telefoane în gama A (Oppo A11s, Oppo A95 5G și Oppo A36) producătorul chinez ”aruncă” pe piață încă un dispozitiv în această serie. Este vorba despre Oppo A16K, un smartphone de buget, care a fost anunțat oficial în India. Noul terminal are procesor Mediatek și o baterie de 4.230 de miliamperi. Iată ce specificații tehnice are și cât costă.

Oppo A16K preț, specificații tehnice și disponibilitate

Oppo A16K face parte din seria A de la Oppo și a fost lansat într-o singură variantă: 3GB RAM și 32GB stocare date. Telefonul a fost anunțat oficial în India și va fi disponibil pe culorile albastru, alb și negru. Ar urma să coste aproximativ 600 de lei, dar nu există informații despre disponibilitatea sa la nivel global.

Oppo A16k este echipat cu un ecran LCD IPS HD+ de 6,52 inchi cu o rată de reîmprospătare de 60 Hz și o densitate de pixeli de 269 ppi. Are o rezoluție de 1600 x 720 pixeli. În plus, afișajul oferă protecție pentru ochi pe tot parcursul zilei, cuprinzând funcții precum Sunlight Display, Moonlight Display și AI Smart Backlight.

Oppo A16K este alimentat de procesorul Mediatek Helio G35 asociat cu 3 GB de RAM LPDDR4X și 32 GB de stocare la bord. Spațiul de stocare poate fi extins până la 256 GB folosind un card microSD.

Oppo A16K are o singură cameră spate de 13 megapixeli și o cameră selfie de 5 megapixeli pentru selfie-uri și video calling. Modul HDR retroiluminat al telefonului păstrează detalii bogate în fotografiile realizate în condiții de iluminare din spate și de lumină scăzută; trei filtre noi de noapte ajută, de asemenea, utilizatorii să captureze peisaje nocturne ale orașului în stiluri și stări diferite.

Telefonul rulează pe Android 11 cu ColorOS 11.1 Lite care garantează eficiență, confort, confidențialitate și siguranță. Include funcții precum FlexDrop, Three-Finger Translate și Freeform Screenshot pentru a ajuta la îmbunătățirea productivității la locul de muncă. Bateria sa de 4230 mAh este susținută de funcții de încărcare precum Super Night-time Standby, Optimized Night Charging și Superpower Saving Mode pentru a menține smartphone-ul încărcat toată ziua.

Opțiunile de conectivitate includ Wi-Fi dual-band, Bluetooth 5.0, GPS, mufă pentru căști de 3,5 mm și un port micro USB. Vine cu o baterie de 4.230 mAh cu suport pentru încărcare de 10 W. A16k măsoară 164,0 × 75,4 × 7,85 mm și cântărește 175 de grame.

Etichete:

Oppo Oppo A16k