Reviews

Oppo A11s – telefon de buget cu specificații bune. Preț și disponibilitate

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 2 ani

Oppo a anunțat un nou model de telefon. Smartphone-ul de buget Oppo A11s este disponibil pentru vânzare în China și probabil va ajunge și în Europa în perioada următoare.

Oppo A11s – specificații tehnice, preț, disponibilitate

Producătorul chinez Oppo a anunțat un nou telefon de buget. Oppo A11s a primit ”undă verde” în China și face parte din seria A de telefoane a companiei. Pe lângă acest device, Oppo a făcut cunoștință publicului larg și cu noul Oppo K9s.

În ceea ce privește prețul noului handset, Oppo A11s vine în varianta de 4GB RAM și 128GB stocare date, la prețul de 690 de lei. Versiunea de 8 GB RAM și 128GB stocare date costă puțin mai mult, echivalentul a 850 de lei. Device-ul ar urma să fie disponibil în China pe culorile alb (dream white) și Matte.

Caracteristicile noului device nu sunt deloc rele pentru un telefon de buget. În primul rând, Oppo A11s vine cu un ecran de 6.5-inch cu rezoluție HD+ și un procesor de la Qualcomm, Snapdragon 460. Randările anterioare anunțau că device-ul ar urma să aibă un chipset de la Mediatek din seria Dimensity, dar iată că Oppo surprinde cu un procesor din seria Snapdragon by Qualcomm.

Acest procesor este cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 610 GPU. Pe lângă acest procesor, device-ul are o memorie bună de 4 GB sau 8 GB RAM, dar și o capacitate de stocare decentă de 128GB. Mai mult, capacitatea nativă de stocare a datelor poate fi extinsă cu ajutorul slotului microSD. Revenind la ecran, display-ul de pe Oppo A11s are o rezoluție 720 x 1600 pixeli, o rată de refresh de 90Hz și un aspect modern, 20:9.

Noul telefon de la Oppo vine cu o cameră triplă pe partea sa din spate spate pentru fotografii și videoclipuri. Are un senzor primar de 13 megapixeli cu un obiectiv f/2.2, un shooter macro de 2 megapixeli cu deschidere f/2.4 și un senzor de adâncime de 2 megapixeli.

Pentru selfie-uri și apeluri video, dispozitivul folosește un shooter de 8 megapixeli cu un obiectiv f/2.0.

În ceea ce privește software-ul, telefonul rulează pe Android 10 cu ColorOS 7.2 deasupra, interfață dezvoltată de către producător. Există, de asemenea, o baterie de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 18 W. Include un scaner de amprentă din spate pentru securitate. Telefonul are și recunoaștere facială.

Oppo A11s acceptă dual-SIM, 4G, WiFi dual-band, Bluetooth 5.0, GPS, A-GPS, BeiDou, GLONASS pe partea de conectivitate. În plus, telefonul are un port USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Măsoară 163,9 x 75,1 x 8,4 mm și cântărește 186 g.

🔗 Vezi oferta noastră de huse Oppo și profită de reducerile din această perioadă

Etichete:

Oppo Oppo A11s