Stiri

OnePlus pregateste primul telefon 5G. Va avea procesor Snapdragon 8150

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Noul standard de telecomunicatii, care ne-ar putea schimba radical vietile pe viitor ar putea ajunge in scurt timp pe telefoanele celor de la OnePlus. Producatorul chinez studiaza posibilitatea ca primul sau release de dupa OnePlus 6T sa fie un model de telefon cu tehnologie 5G la bord. Despre tehnologia 5G in Romania, si despre ce se asteapta pe intelesul tuturor de la acest nou standard de comunicatii am scris si noi intr-un amplu articol pe care il gasiti pe blogul nostru.

Telefon 5G de la OnePlus

Informatii recente din China ne dezvaluie faptul ca succesorul lui OnePlus 6T, telefon lansat pe acest final de an, ar urma sa fie primul telefon 5G din istoria producatorului chinez si, evident, unul dintre primele din lume.

Fara doar si poate, viitorul smartphone de la OnePlus va fi unul mai scump decat restul telefoanelor lansate de producatorul chinez pe piata. Cei de la Fudzilla se grabesc chiar sa arunce un pret orientativ si ne explica motivele pentru care noul OnePlus 5G va costa cu minim 100 de dolari mai mult decat OnePlus 6T.

In acest moment, in Statele Unite, OnePlus 6T costa de la 529 de dolari in sus, cu pret maxim de achizitie 630 de dolari. Asta inseamna ca pretul de plecare pentru viitorul OnePlus 5G va fi undeva la 650 de dolari si va merge pana la aproximativ 800 de dolari. O suma neobisnuit de mare pentru producatorul chinez, care, ce e drept, a crescut enorm de la primele sale lansari pe piata.

telefon 5g

Viitorul telefon 5G de la OnePlus va avea la bord procesorul Snapdragon 8150 de la Qualcomm, un chipset care va fi insotit de modelul Snapdragon X50 5G NR, scrie GizmoChina. Supranumit momentat OnePlus 7 (fara a exista o confirmare a acestei denumiri pentru viitorul telefon de top al companiei), modelul va inlocui in oferta companiei din China actualul varf de gama, OnePlus 6T, care ar urma sa fie ultimul terminal 4G din portofoliul companiei. Anumite informatii din Asia confirma totodata ideea ca OnePlus 7 ar urma sa fie de fapt doar o noua versiune a lui OnePlus 6T, si ca cele doua device-uri ar urma sa aiba specificatii identice, dar cu marele plus al tehnologiei 5G la bord. Desigur, suntem in continuare pe taramul speculatiilor si daca am invatat ceva concret despre presa din China in toti acesti ani este ca, le place sigur sa speculeze mult.

Zvonurile sunt contradictorii in acest moment, dar sunt sanse uriase ca OnePlus sa se alature producatorilor care au anuntat deja ca vor lansa macar un telefon 5G in foarte scurt timp. Printre ei, asa cum mai mai scris si noi, gigantul din China, Huawei, dar si alte companii mari precum Samsung, Xiaomi, Honor sau Lenovo. De aici incolo vom intra in era 5G.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
OnePlus
Product Name
OnePlus 5G