Stiri

OnePlus Nord CE 5G a primit confirmarea in privinta camerei foto

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Noul smartphone OnePlus Nord CE 5G a primit o noua confirmare, de aceasta data in ceea ce priveste zona foto. Device-ul ar urma sa fie lansat pe 10 iunie si are cateva specificatii foarte interesante. Discutam despre el, in cele ce urmeaza

OnePlus Nord CE 5G va beneficia de o camera foto de 64 de megapixeli

OnePlus se pregateste de lansarea oficiala a modelului OnePlus Nord CE 5G.

Stim deja din primele informatii aparute in presa ca modelul OnePlus Nord CE 5G se va baza aproape sigur pe un ecran de tip AMOLED, cu rata de refresh de 90Hz si cu o diagonala de 6.43 inch. Se pare ca vom avea o rezolutie Full HD +, una potrivita pentru ceea ce vrea OnePlus de la acest telefon.

Intre timp, printr-o postare pe Instagram, compania a confirmat ca noul OnePlus Nord CE 5G se va baza pe un senzor principal de 64 de megapixeli. Telefonul va avea un sistme triple camera aliniat vertical pe spate, iar in prezenta sa vom descoperi si un LED Flash.

Fata de ceea ce stiam pana acum despre OnePlus Nord CE 5G, presa internationala aduce si alte cateva elemente noi. Device-ul a vizitat site-ul GeekBench, acolo unde a bifat scoruri bune. Mai exact, un scor de 621 de puncte in testele single core si de 1789 de puncte in testul multicore. Listarea a fost vazuta prima data de catre cei de la MySmartPrice. Din aceeasi sursa aflam ca device-ul va beneficia de mufa audio de 3.5 milimetri pentru casti si ca se va baza pe un procesor de 1.8 Ghz de la Qualcomm, mai exact Snapdragon 750G. Totodata, acest procesor va fi cuplat cu 12 GB RAM, dar compania va lansa pe piata si variante de 6GB RAM cu 64GB pentru stocare date sau de 8GB RAM cu 128GB pentru stocare date.

OnePlus a confirmat deja ca OnePlus Nord CE 5G va fi un produs accesibil pietei. Uitandu-ne la specificatiile amintite mai sus si la ideea ca intr-adevar, aceasta versiune va fi una mai ieftina decat varianta originala, Nord, ne asteptam ca pretul acestui telefon sa fie cuprins intre 1200 si 1500 de lei.

Modelul va fi lansat oficial pe 19 iunie in Europa, cu ocazia Summer Launch Event. OnePlus Nord CE 5G va fi echipat cu o baterie de 4.500 de miliamperi cu incarcare rapida la 30W, dar si cu o camera selfie de 16 megapixeli. De mentionat ca acest model va rula din fabrica Android 11, cu interfata Oxygen OS11 deasupra.

Si pentru ca tot vorbim despre OnePlus, nu uita că, acum, in Romania, ai telefon mobil OnePlus 8, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Onyx Black la numai 2789 lei. Ceea ce e deosebit la telefoanele realizate de acest brand e faptul ca ”ele folosesc de obicei sisteme de operare bazate pe Android, dar, care sunt realizate in asa fel incat sa functioneze mai rapid si sa consume mai putina energie si ofera caracteristici foarte bune la preturi mai accesibile” scrie eMag in descrierea produsului.