Stiri

OnePlus Nord 3 va avea suport de încărcare rapidă de 150W

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Potrivit Android Central, viitorul smartphone OnePlus Nord 3 ar putea beneficia de încărcare rapidă la 150W. Telefonul ar putea fi lansat în al doilea trimestru al anului. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Când apare OnePlus Nord 3? Smartphone-ul vine cu încărcare rapidă SuperVOOC de 150W

OnePlus lucrează în prezent la lansarea smartphone-ului OnePlus Nord 3, care ar putea ajunge, în curând, pe piață. Acesta este de așteptat să fie succesorul OnePlus Nord 2 care a fost lansat în iulie anul trecut.

La MWC la începutul acestei săptămâni, Oppo a anunțat standardul său de încărcare SuperVOOC de 150 W, despre care se pretinde că încarcă complet o baterie de 4.500 mAh în 15 minute. Oppo a confirmat că SuperVOOC de 150 W va fi introdus pe anumite modele de telefoane OnePlus în al doilea trimestru.

Fondatorul și CEO-ul Pete Lau a spus că tehnologia „va debuta mai întâi pe un smartphone OnePlus în al doilea trimestru al anului 2022”.

Conform unor informații oferite de cei de la Android Central, OnePlus Nord 3 se va lansa în al doilea trimestru cu suport de încărcare rapidă de 150 W. Publicația spune că aceste informații provin chiar de la OnePlus. Din păcate, specificațiile dispozitivului nu sunt încă cunoscute.

Pe de altă parte, această informație oferită de Android Central este aceeași cu cea oferită de Pricebaba în colaborare cu cunoscutul tipster Mukul Sharma. De altfel, aceștia au dezvăluit că OnePlus Nord 3 ar putea fi lansat pe piețele indiene undeva la sfârșitul lunii mai sau la începutul lunii iunie.

Realme și-a prezentat deja tehnologia UltraDart Charge de 150 W la MWC 2022 săptămâna aceasta. Marca a confirmat că viitorul Realme GT Neo 3 va veni cu cea mai recentă tehnologie UltraDart Charge de 150 W. Se spune că OnePlus Nord 3 se bazează pe strategia Realme GT Neo 3.

Între timp, OnePlus a confirmat deja că va lansa OnePlus 10 Pro pe alte piețe în luna martie a acestui an. OnePlus a anunțat, de asemenea, diviziunea sistemului de operare unificat cu Oppo.

Pete Lau, CEO-ul companiei, a mărturisit că în 2021, OnePlus a livrat 11 milioane de smartphone-uri la nivel global – cea mai mare livrare anuală din istoria OnePlus. În plus, linia de smartphone-uri OnePlus Nord a depășit și un total de 10 milioane de unități vândute.