Stiri

Iată cum ar putea arăta OnePlus Nord 2T. Specificații tehnice și design

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Viitorul smartphone al celor de la OnePlus prinde contur. Modelul OnePlus Nord 2T ar putea avea senzori în modul triple camera și ar putea să păstreze glisorul de alertă. Mai multe detalii despre OnePlus Nord 2T, mai jos.

Iată cum ar putea arăta OnePlus Nord 2T

OnePlus Nord 2T este viitorul smartphone mid-range din seria Nord de la OnePlus și ar trebui să fie o versiune puțin mai bună a actualei generații Nord 2.

Specificațiile noul smartphone au fost prezentate deja de către specialiștii din presa asiatică, însă în materie de design au apărut prea puține detalii până acum.

Potrivit celor de la Onsitego, care îl citează pe tipsterul Yogesh Brar, OnePlus Nord 2T va avea un afișaj fără ramă, cu o bărbie ușor groasă și un decupaj în formă de perforare pentru camera frontală. În spate, va exista o configurație cu trei camere, care are o poziție ciudată. Există două module circulare mari, dintre care unul găzduiește senzorul principal, în timp ce al doilea are doi senzori. Dintre acești doi senzori, unul dintre ei este plasat în diagonală, în timp ce celălalt este în partea de sus.

Alte elemente de design ale lui Nord 2T includ glisorul de alertă al lui OnePlus, despre care se zvonește că va exista și pe viitorul OnePlus 10R. „Designul fundamental al telefonului este similar cu Nord 2, cu proporții aproape identice și poziționarea butoanelor, precum și Alert Slider”, se spune în raport. Există o mică șansă ca unele elemente de design să fie modificate înainte de lansarea finală, dar nimic nu este confirmat încă.

Ce specificații tehnice aduce OnePlus Nord 2T

În ceea ce privește specificațiile, OnePlus Nord 2T va avea un afișaj AMOLED de 6,43 inci, 90 Hz, cu o rezoluție full-HD+. Acesta va fi alimentat de SoC MediaTek Dimensity 1300 și va avea o configurație triple camera pe partea sa din spate. Acesta va include un senzor primar Sony IMX766 de 50MP cu OIS, senzor ultrawide de 8MP și un senzor mono de 2MP. În față, va exista un senzor de cameră de 32 MP pentru selfie-uri.

Dispozitivul va avea două variante, inclusiv modelul de 8GB + 128GB și un model de 12GB + 256GB. Va avea RAM LPDDR4x și stocare UFS 3.1. OnePlus Nord 2T va rula pe OxygenOS 12 bazat pe Android 12 din cutie. Acesta va fi susținut de o baterie de 4500 mAh cu suport de încărcare rapidă de 80 W. În plus, va avea și difuzoare stereo.

Cu alte detalii despre OnePlus Nord 2T vom reveni și noi după lansarea oficială a device-ului.