Stiri

Este oficial: OnePlus Nord 2 va avea procesorul MediaTek Dimensity 1200-AI la bord

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

OnePlus a confirmat că următorul său dispozitiv – OnePlus Nord 2 din piața midrange – va include procesorul MediaTek Dimensity 1200 . Sau, mai precis, Dimensity 1200-AI, dupa cum notează cei de la Pocket Lint.

OnePlus a confirmat că OnePlus Nord 2 va avea procesorul MediaTek Dimensity 1200-AI la bord

În comunicatul său de presă, OnePlus susține că a lucrat îndeaproape cu MediaTek pentru a ”îmbunătăți capacitățile AI ale procesorului său Dimensity 1200 și pentru a da astfel naștere unei noi variante exclusive a chipset-ului”

Scopul, ca întotdeauna, este în primul rând să ofere clienților o experiență „rapidă și lină”. Deci, ne putem aștepta ca OnePlus Nord 2 să îndeplinească promisiunea făcută de companie.

Cu toate acestea, dincolo de detaliile evidente, se pare că există loc de și mai multe speculații. Cel puțin, potrivit comunicatului de presă. În ceea ce privește detaliile foto, în comunicat se spune că îmbunătățirile „AI” aduc un upgrade capacităților de recunoaștere a scenei din fotografii. Acesta va permite camerei să recunoască 22 de scenarii diferite și să regleze culorile și contrastul pentru a se potrivi cu ceea ce vrea să obțină utilizatorul.

În mod similar, impulsul video va permite OnePlus să afișeze live „efecte HDR” în timpul înregistrării. Se fac îmbunătățiri și la capacitățile de afișare. O așa-numită tehnologie „AI Color Boost” va folosi AI pentru ca utilizatorul sa stie ceea ce vizioneaza și pentru a ajusta imaginile standard la HDR, în timp ce tehnologia Resolution Boost poate îmbunătăți scalarea videoclipurilor de pe social media la HD. Va avea chiar impact asupra algoritmilor de auto-luminozitate a ecranului, care nu numai că vor regla luminozitatea în funcție de lumina ambientală din împrejurimile dumneavoastră, ci și ce conținut citiți sau urmăriți.

Nu este surprinzător faptul că OnePlus susține, de asemenea, că cipul său vă va permite să jucați și la rate de reîmprospătare ridicate. La urma urmei, Dimensity 1200 este un chipset puternic, așa cum am mai discutat pe blogul CatMobile și în trecut. Din punct de vedere energetic, este similar cu Snapdragon 870 folosit în Poco F3, ceea ce înseamnă că ar trebui să vedem niveluri de performanță aproape emblematice de la Nord 2.

OnePlus Nord 2 este de așteptat să se lanseze la un moment dat înainte de sfârșitul lunii iulie, data de 22 iulie fiind data cea mai vehiculată de media internațională. Noi bănuim că nu va mai trece mult până când OnePlus va confirma în mod oficial lansarea acestui smartphone. În mod regulat, presa internațională alimentează cu diverse specificații și detalii înainte de lansare, iar acest proces a început clar, de ceva timp, astfel că ne așteptăm în curând la o confirmare din partea producătorului chinez.

Etichete:

OnePlus Nord 2