Stiri

OnePlus 6T se lanseaza prin T-Mobile in Statele Unite

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Compania OnePlus va lansa din cate se pare modelul OnePlus 6T prin intermediul operatorului american T-Mobile, intr-o premiera absoluta pentru producatorul din China. Este o demonstratie solida a impactului puternic pe care compania il are pe piata din SUA, unde este singurul producator din China care reuseste sa faca fata cu succes in sectorul premium. Din primele zvonuri OnePlus 6T va costa 550 de dolari.

Cnet: OnePlus 6T apare in Statele Unite

Urmatorul mare release al companiei OnePlus va fi OnePlus 6T, succesorul modelului OnePlus 6, disponibil momentan pe piata. Producatorul primeste un sprijin fantastic pentru ca device-ul va fi lansat pe piata americana prin intermediul operatorului T-Mobile.

T-Mobile devine astfel partener exclusiv al OnePlus pentru modelul 6T si mutarea pare sa fie o lovitura pentru ambele tabere, mai ales daca tinem cont de vanzarile excelente din SUA ale terminalelor OnePlus 5, OnePlus 5T si OnePlus 6T.

OnePlus 6T

Lansarea OP 6T include se pare o versiune speciala pentru utilizatorii care folosesc reteaua T-Mobile, anunta cei de la Cnet, care citeaza surse din interiorul celor doua tabere.

Va exista, asa cum e firesc si o versiune globala care va fi disponibila pentru toti operatorii importanti, inclusiv rivalii de la AT&T. Conform informatiilor Cnet, modelul OnePlus 6T va costa 550 de dolari.

Ceea ce inseamna pana la urma o alternativa excelenta la smartphone-uri premium precum iPhone X (care costa 1000 de dolari), sau Samsung Galaxy Note 9.

OnePlus 6T (2)

Lansarea OnePlus 6T ar urma sa aiba loc undeva in luna octombrie a acestui an. Foarte probabil, vor exista imbunatatiri importante la nivel de hardware, dar si la nivel de design, care de aceasta data va fi unul mult mai aproape de ceea ce se cauta pe piata. Vom reveni cu detalii despre viitorul smartphone OP 6T in perioada urmatoare. Mai jos ai o reprezentare a ceea ce ar putea fi noul model de top al companiei OnePlus.