Stiri

OnePlus 6 va fi rezistent la apa

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

huse OnePlus 6 ieftineCateva huse OnePlus 6 au iesit la suprafata in ultima perioada, confirmand astfel design-ul viitorului flagship al companiei din China.

Gasesti toate informatiile despre lansarea OnePlus 6 pe blogul nostru, insa pana la producerea evenimentului, zvonurile circula cu repeziciune, iar confirmarile nu intarzie sa apara.

Compania fondata in Shenzhen de Pete Lau si Carl Pei a confirmat pe contul sau oficial de Twitter faptul ca viitorul OnePlus 6 va fi complet rezistent la apa.

OnePlus 6 rezistent la contactul cu apa

„Nu urasti acel moment cand nu-ti poti folosi telefonul atunci cand afara ploua? Ei bine, si noi uram asta!” anunta OnePlus, care posteaza si un scurt clip de 3 secunde care se vrea a avea efect demonstrativ.

Acum insa, notiunea „complet rezistent la apa” poate fi usor interpretabila, intrucat compania nu a „afirmat” concret acest lucru. Interpretarea vine din partea presei din China,insa alte surse sustin ca OnePlus 6 va fi primul device din istoria companiei „care va fi rezistent doar la stropirea cu apa”. Ceea ce inseamna ca dispozitivul tot va avea probleme daca va fi scapat sa zicem intr-o piscina. Totul depinde de certificarea pe care varful de gama din acest an o va primi de la autoritati, astfel ca nu ne ramane decat sa asteptam sa aflam.

Pete Lau a confirmat exact data de lansare a lui OnePlus 6, in timp ce toate zvonurile indica faptul ca terminalul va avea un ecran asemanator cu cel de pe iPhone X, detaliu care nu ne mai surprinde de mult.

In ceea ce priveste specificatiile OnePlus 6, mai exact ceea ce se asteapta conform randarilor din ultima vreme de la el, flagship-ul va fi echipat categoric cu un procesor Snapdragon 845 (cel mai puternic pe Android) si cu o memorie RAM de 8 GB. Foarte probabil, OnePlus 6 va avea si camera duala pe spate cu senzori de 20 si 16 megapixeli, in timp ce autonomia device-ului va fi asigurata de o baterie de 3.450 de miliamperi.

Cu alte informatii despre varful de gama din acest an, al producatorului din Shenzhen, vom reveni si noi in perioada urmatoare. Ramaneti alaturi de noi!