Stiri

CONFIRMAT | Flagship-ul OnePlus 6 primeste update la Android 9.0 Pie. Ce imbunatatiri aduce

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Compania OnePlus a anuntat ca in foarte scurt timp se va prezenta cu update-ul la Android 9.0 Pie pentru telefoanele mai vechi precum OnePlus 3 si OnePlus 3T sau OnePlus 5 si OnePlus 5T. In ceea ce priveste cel mai nou update la OnePlus 6, producatorul chinez a confirmat ca acesta va aduce o noua interfata si diverse gesturi atractive pentru navigatie.

OnePlus 6, update la Android 9.0 Pie

Cei de la OnePlus au anuntat oficial ca pregatesc update-ul la Android 9.0 Pie pentru varful lor de gama OnePlus 6. Asta in conditiile in care mai toata presa de specialitate din Asia anunta ca producatorul pregateste inlocuitorul lui OnePlus 6, viitorul flagship OnePlus 6T.

OnePlus a confirmat in schimb faptul ca noul update face trecerea pentru OnePlus 6 si la noua interfata Oxygen OS 9.0.

Totodata, vechile flagship-uri, OnePlus 5 si OnePlus 5T, precum si OnePlus 3 si OnePlus 3T vor avea si ele asigurat update-ul la cel mai nou sistem de operare al Google, astfel ca daca aveti unul dintre aceste telefoane, puteti sta linistiti: OnePlus are grija si de voi.

Revenind la cel mai nou update de pe OnePlus 6, acesta va aduce o noua interfata pe varful de gama al producatorului, dar si diverse tipuri de gesturi noi. Ultimul update propune de asemenea suport de tip „adaptive” pentru baterie precum si numeroase imbunatatiri la nivel de functionalitate a sistemului.

OnePlus Oxygen OS

OnePlus Oxygen OS

Prin Oxygen OS 9.0, noua interfata a OnePlus, utilizatorii primesc acces la modul DND (Do Not Disturb), dar si la noua optiunea Game Mode 3.0, care adauga notificari si text in timpul jocurilor. Pe langa aceste lucruri, update-ul vine si cu suport pentru accentele de culoare si eventualele dorinte de customizare pe care le poate avea utilizatorul.

Compania OnePlus a dezvaluit ca update-ul va fi disponibil Over the Air (adica OTA), dar ca pentru inceput, de acest update vor beneficia un numar relativ redus de utilizatori, pentru ca producatorul sa se asigure ca trecerea la Android 9.0 Pie nu este incarcate de bug-uri si alte eventuale probleme semnificative.

OnePlus 6 va asigura acum utilizatorilor sai optiunea de analiza a timpului pe care il petrec pe o anumita aplicatie si capacitatea de a-i avertiza cand vor depasi o anumita limita. Adica, in cazul in care simti ca Instagram spre exemplu, iti fura prea des atentia si te „obliga” sa folosesti aplicatia de foarte multe ori pe zi, noul update te ajuta sa setezi un termen limita de care vei fi anuntat si eventual pentru care vei fi avertizat ca l-ai incalcat. Vom reveni si cu alte detalii despre noul update in perioada urmatoare. Ramaneti pe blog.catmobile.ro.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
OnePlus
Product Name
OnePlus 6