Stiri

OnePlus 6 specificatii tehnice oficiale via TENAA

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Undeva in octombrie 2017 va ofeream primele detalii, data de lansare si specificatii OnePlus 6, device despre care am aflat intre timp si cum va arata, dar si ca va fi rezistent la apa. Vineri, terminalul a ajuns in baza de date a site-ului TENAA primind astfel acceptul de a putea fi comercializat in aceasta zona. Totodata, prin prezenta sa in TENAA, OnePlus 6 isi confirma specificatiile.

Specificatii tehnice OnePlus 6

OnePlus 6 va avea aspect de iPhone X. Viitorul varf de gama al producatorului chinez imprumuta din nou detalii importante de la terminalele Apple si isi va afisa decupajul din partea de sus, prezent pe ecranul sau AMOLED. Cateva huse OnePlus 6 confirmasera deja aceste detalii, cu cateva saptamani inainte ca device-ul sa apara in baza de date a site-ului de certificari din China.

Conform TENAA, OnePlus 6 se va baza pe un ecran cu diagonala de 6.28-inch, cu aspect 19:9 si rezolutie Full HD+. Sub capota, noul flagship al companiei ascunde cel mai puternic procesor pentru terminalele Android din acest an, modelul octa-core de la Qualcomm, Snapdragon 845.

OnePlus 6

Aceasta platforma, va fi cuplata de OnePlus cu 6 si 8 GB RAM, in functie de versiunea disponibila la achizitie. Evident, fiecare dintre aceste versiuni vor avea capacitati de stocare diferite: OnePlus 6 de 6 GB RAM va fi cuplat cu 64 GB pentru stocarea de date, iar OnePlus 6 de 8 GB RAM va fi cuplat cu 128 GB pentru stocarea de date. Ambele versiuni permit utilizatorilor sa extinda memoria nativa pana la 256 GB.

OnePlus 6 va rula direct din fabrica Oxygen OS 5.1, o interfata in house aplicata de catre producator peste Android 8.1 Oreo.

Modelul de top din acest an al companiei OnePlus va avea 16 megapixeli in sectorul foto pe partea din fata si o camera duala pe spate. Aceasta din urma este alcatuita dintr-o combinatie atractiva de senzor, 16+20 megapixeli. Ambii senzori sunt Sony si beneficiaza de apertura f/1.7, la fel cum se intampla si in cazul camerei frontale.

Handset-ul va avea senzor de amprente si o baterie de 3.300 de miliamperi, cu tehnologie de incarcare rapida, Dash Charge. Capabil de conectivitate 4G VoLTE, varful de gama OnePlus 6 va cantari 1778 de grame si va avea o grosime de doar 7.75 de milimetri. Inaltimea terminalului este de 155.7 milimetri.

Specificatii cheie OnePlus 6

  • ecran full HD+ cu aspect 19:9 si diagonala de 6.28 inch
  • procesor Snapdragon 845 de la Qualcomm
  • placa video Adreno 630
  • Android 8.1 Oreo
  • Dual SIM si 4 G VoLTE
  • 6 / 8 GB RAM
  • 64/128 GB ROM
  • baterie de 3.300 de miliamperi
  • 7.75 mm grosime
  • camera spate (20+16 MP) si camera fata (16 MP)

sursa: http://www.tenaa.com.cn

Summary
OnePlus 6 specificatii tehnice oficiale via TENAA
Article Name
OnePlus 6 specificatii tehnice oficiale via TENAA
Description
OnePlus 6 mai are putin pana cand va fi introdus oficial. Momentan apare in TENAA prilej pentru noi sa-i analizam specificatiile tehnice
Author
Publisher Name
Catmobile