Stiri

OnePlus 6 » primele detalii, data de lansare si specificatii

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

OnePlus 5 este deja un succes! Desi a fost sursa unor controverse neplacute la nivel international, varful de gama al companiei OnePlus se bucura de o receptie deosebita la cateva luni de la lansarea oficiala. Si asta nu doar in China ci si in afara granitelor Chinei, pentru ca OnePlus este una dintre putinele companii din aceasta tara care „face fata” si pe taram nord-american.

OnePlus 6

OnePlus 5, un real succes pentru Carl Pei et comp

Dupa lansarea OnePlus 5, va anuntam pe blog.catmobile.ro despre „isteria” creata in Europa sau la New York de provocarea numita OnePlus 5. Flagshipul a fost asteptat cu sufletul la gura chiar si la New York, ceea ce trebuie sa fii fost o premiera pentru un smartphone din China.

OnePlus 6 » primele detalii (neoficiale) despre posibila lansare prematura

Portarul EuropaPress.es noteaza astazi ca viitorul flagship al companiei OnePlus va fi lansat mai devreme decat de obiecei. Producatorul chinez planuieste sa lanseze noul sau varf de gama la inceputul anului 2018, ceea ce inseamna automat ca un eventual terminal intermediar, OnePlus 5T nu va fi disponibil in acest an.

OnePlus One a fost lansat in aprilie 2014. OnePlus 2 a primit „unda verde” in iulie 2015, pentru ca OnePlus 3 sa fie lansat oficial in iunie 2016. A urmat apoi OnePlus 3T un model intermediar (putin mai bun) lansat in noiembrie 2016, insa acesta a fost privit ca un fel de OnePlus 4, cunoscuta fiind traditia chinezilor de a ignora aceasta cifra din pricina superstitiilor din jurul ei. In fine, OnePlus a fost lansat oficial in iunie 2017, astfel ca firul logicii ne indeamna sa credem ca OnePlus 6 va fi lansat in perioada iunie-iulie 2018. Aici se complica putin lucrurile, pentru ca cei de la OnePlus vor ei insisi sa le schimbe.

OnePlus 6 » zvonuri despre specificatii

Primele zvonuri au iesit ca urmare a sondajelor efectuate de Carl Pei, fondatorul si actualul CEO al companiei. Acesta si-a intrebat „prietenii virtuali” de pe Reddit daca prefera sau nu senzorul de amprente pe telefoanele OnePlus. Pe finalul anului trecut, acelasi Carl Pei a afisaj un sondaj pe Twitter in care a intrebat utilizatorii daca sunt sau nu partizanii castilor de tip in ear, de unde si zvonurile anterioare lansarii OnePlus 5.

Ce se asteapta insa concret de la OnePlus 6? Cel mai probabil un ecran 18:9 bezel-less si o rezolutie Quad HD, in speta 2560 x 1440 pixeli. In acelasi timp, din ce in ce mai multe zvonuri asociaza viitorul OnePlus 6 cu procesorul Snapdragon 845 al celor de la Qualcomm. Un chipset care probabil va fi asociat cu 6/8GB memorie RAM si cu 64/128 GB stocare de date. Este posibil sa apara si o versiune de 10GB RAM!

OnePlus 6 » primele detalii, data de lansare si specificatii

Probabil, tinand cont de intentiile legate de noul display, OnePlus 6 va avea si o baterie mai mare, probabil mai mare ca si capacitate decat gasim acum pe Samsung Galaxy S8 (cel mai probabil de 4000 mAh). Se va pastra insa aceeasi structura, pentru ca actualul acumulator al OnePlus 5 pare cel mai bun de pe piata dintre toate bateriile telefoanelor foarte importante. La fel de interesant este si faptul ca terminalul va beneficia de un senzor de amprente integrat in ecran.

Nu se stie exact cat de reale sunt aceste detalii, dar aproape sigur, de aceasta data, varful de gama de la OnePlus va avea certificare IP (cel mai probabil IP68). Conform zvonurilor de pe piata, OnePlus 6 va avea o camera foto duala de 19 megapixeli cu dual LED si o camera frontala de 16 megapixeli. Nu este exclusa nici incarcarea de tip wireless.

Top 6 schimbari pe care ne dorim sa le vedem pe noul OnePlus

  1.  Ecran Quad HD
  2.  Slot micro SD
  3.  Under screen Fingerprint Scanner (senzorul in ecran)
  4.  Water Resistance (certificare IP)
  5.  O baterie ceva mai mare
  6.  Un sistem audio ceva mai puternic
Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes