Stiri

OnePlus 6 in AnTuTu » are aspect de iPhone X si un scor spectaculos

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

La inceputul anului, CEO-ul OnePlus, Pete Lau, a confirmat data de lansare pentru OnePlus 6. Noi va scriam undeva spre finalul anului trecut care sunt specifcatiile OnePlus 6, sau cel putin, care sunt specificatiile care se vehiculau la acea data ca se vor regasi in interiorul viitorului flagship al companiei. Acum, in a treia luna a anului, aflam de la cei de la GizmoChina ca un presupus model OnePlus 6 apare in AnTuTu cu un scor absolut spectaculos si cu un desgin de tip iPhone X.

Detalii OnePlus 6 via AnTuTu

Conform sursei specificate mai sus, noul OnePlus 6 va avea un aspect de Apple iPhone X. Un prototip care tradeaza o posibila lansare a unui model OnePlus spectaculos ne dezvaluie si posibilele specificatii ale telefonului, care a obtinut totodata si un scor remarcabil in aplicatia de benchmarking.

OnePlus 6 AnTuTu

Pare din ce in ce mai clar ca OnePlus 6 va avea un design frontal asemanator cu cel al iPhone X. O idee la care OnePlus pare sa nu renunte, dupa ce si in anii trecuti au fost acuzati ca modelele lor de top sunt prea apropiate ca design de cele ale Apple.

In AnTuTu, OnePlus 6 se pare ca „poarta numele” de OnePlus A6000, ceea ce pare sa fie un indiciu concludent. Modelele cu numerele OnePlus A5010 si OnePlus A5000 s-au demonstrat a fi in cele din urma OnePlus 5T si OnePlus 5.

OnePlus 6

In aceste conditii, putem considera ca acest model din AnTuTu este OnePlus 6, un flagship pe care fanii companiei (si nu numai) il asteapta cu nerabdare. In testele de specialitate ale aplicatiei, modelul OnePlus a obtinut un scor spectaculos: 276.510! Ceea ce inseamna spre exemplu mai mult decat viitorul Xiaomi Mi MIX 2S (273.741) care va avea acelasi procesor Snapdragon 845 la bord.

Specificatii OnePlus 6 Antutu (confirmate)

Imaginile scapate in presa sugereaza ca OnePlus 6 va avea un setup dual, in aranjament vertical pe partea din spate. Sistemul dual-lens nu este insa plasat in partea din stanga la fel ca si pe iPhone X, dar este pozitionat deasupra senzorului de amprente pozitionat pe partea din spate, asa cum se poate vedea din imaginile de mai jos.

OnePlus 6

Noul flagship va avea 6 GB memorie RAM la bord, si 64 GB pentru stocarea de date, pe langa procesorul Snapdragon 845 de la Qualcomm. Telefonul de top al companiei va fi echipat cu Android 8.1 Oreo si cu cea mai recenta versiune de Oxygen OS.

Neconfirmat inca este ecranul telefonului, care insa cel mai probabil va fi un ecran 18:9 bezel-less cu o rezolutie Quad HD, in speta 2560 x 1440 pixeli. Conform zvonurilor de pe piata, OnePlus 6 va avea o camera foto duala de 19 megapixeli cu dual LED si o camera frontala de 16 megapixeli. Nu este exclusa nici incarcarea de tip wireless.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes