Stiri

OnePlus 5T devine prioritate absoluta pentru producatorul chinez

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Vikas Aggarwal despre OnePlus 5T

Vikas Aggarwal

OnePlus 5T este noul flagship al companiei chineze si se pare ca acesta va deveni principalul focus al OnePlus de aici incolo. Device-ul, despre care puteti citi toate detaliile in acest review OnePlus 5T, vine la 5 luni distanta de la lansarea modelului standard. Iar acest model standard, n-a dezamagit deloc, devenind rapid unul dintre cele mai populare modele ale anului pe sectorul high-end.

Oficialii OnePlus: „OnePlus 5T nu este un produs nou, dar are multe argumente in favoarea sa!”

OnePlus 5 a facut din start-up-ul chinez cel mai puternic brand de pe piata premium din India, detronand nume grele in acest an precum Samsung si Apple.

Cei de la Indianexpress.com l-au contactat in acest sens pe General Manager-ul OnePlus din India, Vikas Aggarwal, care a explicat ce se va intampla in viitor cu modelul OnePlus 5T si care este strategia pe care compania o va utiliza in acest final de an si in cea mai mare parte a anului viitor, pana la aparitia OnePlus 6. Iata ce a spus pentru publicatia Indian Express, cel mai important om al OnePlus in India, Vikas Aggarwal:

„In foarte scurt timp ultimele telefoane din gama OnePlus 5 nu vor mai fi disponibile, pentru ca seria s-a vandut extraordinat de bine. Ceea ce inseamna ca in curand vom avea pe piata doar un singur produs, care va fi OnePlus 5T. Probabil ca am avut si putin noroc, iar impactul OnePlus 5 ne-a depasit asteptarile, asa ca am avut timp sa gandim acest nou device si sa-l oferim acum pietei. Nu consideram OnePlus 5T drept un nou produs, pentru ca telefonul nu aduce schimbari atat de evidente si de importante fata de modelul standard. Avem insa acum optiunea de a oferi utilizatorilor nostri un ecran mai mare, care este in acelasi timp superior din orice punct de vedere ecranelor de pana acum. Acest ecran va oferi o experienta mult mai utila si mai atractiva tuturor utilizatorilor nostri. Sunt sigur ca exista si nemultumiri si ca o parte dintre fanii nostri asteptau chiar si mai multe de la OnePlus 5T, dar repet, nu ne-am propus sa aducem un telefon cu totul nou. Este un produs de linie, care are argumentele sale, unele chiar diferite de ceea ce am oferit in iunie.”

Daca doriti sa aflati care sunt diferentele dintre OnePlus 5 si OnePlus 5T gasiti o analiza completa pe site-ul nostru. De asemenea, un review OnePlus 5T va dezvaluie toate dedesubturile noului terminal de top al producatorului chinez.

 

Summary
Article Name
OnePlus 5T devine prioritate absoluta pentru producatorul chinez
Description
Noul flagship OnePlus 5T este considerat prioritate absoluta de catre producator dupa lansarea sa oficiala.
Author
Publisher Name
Catmobile