Stiri

OnePlus 5T cu ecran de 6-inch FHD+ apare la precomanda pe un site

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

OnePlus 5TIncertitudinea in ceea ce priveste lansarea OnePlus 5T continua sa planeze in aceasta perioada. Exista multe informatii care contrazic lansarea oficiala a acestui device (unele venite chiar dinspre producator), dar si mai multe care anunta ca in scurt timp, continuatorul OnePlus 5 va fi lansat oficial pe piata. Cea mai recenta vine insa de la cei de la Gizmochina si pare sa confirme ca OnePlus 5T va fi lansat pana la urma, pana la finalul acestui an (cel mai probabil in debutul lunii noiembrie).

Imagini ale OnePlus 5 au fost prezentate deja de cei de la Android Authority in cursul zilei de luni:

OnePlus 5T disponibil deja la precomanda?

Smartphone-ul se pare ca va fi lansat in urmatoarele zile de catre producatorul chinez, iar in acest sens, vine si informatia spectaculoasa pe care o ofera site-ul GizmoChina care scrie despre listarea la precomanda a telefonului pe un site de specialitate.

OnePlus n-a confirmat inca pentru moment lansarea acestui terminal, dar se pare ca telefonul apare listat (intentionat sau din greseala, oricare dintre posibilitati este posibila) pe un site destul de cunoscut. Via OppoMart, gasim disponibil la precomanda OnePlus 5T pentru suma de 549.00$, aproximativ 2100 de lei (un pret foarte bun).

Listarea aduce in prim plan un telefon OnePlus 5T cu 64 GB pentru stocarea de date, insa versiunea de 128GB memorie Flash va fi si mai scumpa (cel mai probabil 650$).

oneplus 5T (2)

Totodata, listarea de pe acest site aduce si mai multa lumina in privinta specificatiilor acestui telefon. Device-ul vine intr-adevar cu ecran 18:9 cu rezolutie Quad HD si diagonala de 6 inch. Procesorul din spatele acestui nou device OnePlus este evident Snapdragon 835 de la Qualcomm, tactat la frecventa de 2.45 Ghz.

Acesta este cuplat cu 6/8 GB memorie RAM LPDDR4X si 64/128 GB pentru stocarea de date. Asadar vor fi doua versiuni de OnePlus 5, dintre care, versiunea cu 6 GB RAM si 128 GB mi se pare absolut spectaculoasa pentru suma de achizitie pe care o pretinde producatorul.

Device-ul se va baza pe o camera principala duala cu doi senzori de 20, respectiv 16 megapixeli si F/2.6/F1/6 apertura. Pana la finalul lunii noiembrie ar urma sa fie disponibila aceasta perioada de pre-comanda. In cursul zilei de ieri, link-ul catre acest produs a devenit indisponibil, a revenit pentru cateva minute, apoi a devenit din nou…indisponibil.

Misterul din jurul OnePlus 5T continua, dar pare tot mai sigur ca producatorul scoate un continuator pentru OnePlus 5 si totodata un telefon cu format 18:9, primul din portofoliul companiei.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes