Stiri

In doar 6 ore, OnePlus 5T a devenit telefonul OnePlus care se vinde cel mai rapid

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

OnePlus 5T a fost in sfarsit lansat oficial dupa o multime de speculatii si informatii contradictorii. Evenimentul de pe 16 noiembrie a produs o reactie pozitiva in randul fanilor companiei care s-au grabit sa-si achizitioneze noul device.

OnePlus 5T a devenit telefonul OnePlus care se vinde cel mai rapid

Smartphone-ul a devenit disponibil pe piata incepand cu data de 21 noiembrie, atat in Statele Unite cat si in Europa. Ei bine, din primele informatii, se pare ca handset-ul s-a ridicat la nivelul asteptarilor, ba chiar, le-a depasit. Mai ales daca tinem cont ca oficialii OnePlus au anuntat deja pe Twitter ca „OnePlus 5T este telefonul care s-a vandut cel mai rapid din istoria companiei”. In doar 6 ore …

Dimensiunile OnePlus 5T si dimensiunile lui OnePlus 5 sunt oarecum similare, dar, cumva, producatorul a reusit sa includa un ecran mai mare in format 18:9 si cu diagonala de 6.01-inch in noului OP5T. Prin urmare, noul device are marginile mult mai subtiri, iar raportul ecran-corp atinge acum 80.5%. Mai multe detalii despre diferentele dintre OnePlus 5 si OnePlus 5T gasiti si pe site-ul nostru.

Intre alte noutati pe care le aduce OnePlus 5T notam si prezenta noului Face Unlock, modalitate de deblocare a telefonului prin recunoastere faciala. Totusi, aceasta este putin mai lenta decat deblocarea prin senzorul de amprente. Foarte probabil, incepand cu luna viitoare, OnePlus 5T va primi si o versiune beta de Android Oreo, urmand ca in debutul anului viitor sa avem parte si de Android 8.0 Oreo oficial pe acest model. Va reamintim ca puteti citi toate detaliile despre noul flagship al producatorului in acest review OnePlus 5T de pe site-ul nostru. Smartphone-ul vedeta al finalului de an pentru cei de la OnePlus este disponibil acum si in Romania.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes