Stiri

OnePlus 5 impresioneaza deja: 300 de mii de doritori inregistrati pe site-ul pe JD.com

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

OnePlus 5OnePlus 5 este unul dintre cele mai asteptate terminale ale anului, dupa ce compania asiatica a produs senzatie anul trecut cu deja celebrul OnePlus 3 sau cu versiunea OnePlus 3T (review aici).

JD.com a „explodat” datorita cererilor de inregistrare: 300.000 in numai 48 de ore

Urmatorul flagship killer pe care compania il va lansa in urmatoarea perioada este acest OnePlus 5, un smartphone care va avea specificatii excelente si probabil un pret mult mai atragator decat restul item-urilor cu specificatii similare.

In acest sens, retailer-ul chinez JD.com a dat imediat startul integistrarilor pentru toti cei care sunt interesati sa cumpere viitorul varf de gama al celor de la OnePlus. Interesul pe care handset-ul il starneste este unul evident, insa chiar si pe cei de la JD.com i-a surprins avalansa de doritori din primele doua zile de la anuntul oficial al campaniei de inregistrare.

In primele 48 de ore, site-ul JD.com a explodat, peste 300.000 de oameni inscriindu-se deja in cursa pentru OnePlus 5. Conform analistilor chinezi, acest interes deosebit pe care il arata doritorii (in special din zona Asia) pentru modelul OnePlus 5 se compara doar cu interesul manifestat de oameni pentru flagshipul Samsung Galaxy S8 (huse Samsung Galaxy S8 aici).

OnePlus 5 specificatii

Doar patru zile ne mai despart pana la lansarea oficial pentru zona Asia a acestui ucigas de flagship-uri. OnePlus 5 va fi lansat pe 20 iunie, asa cum v-am confirmat si noi pe blogul catmobile in acest articol.

Noul varf de gama al companiei OnePlus va fi motorizat de un super-procesor: Snapdragon 835 de la Qualcomm, procesor pe care il avem si la flagshipul Samsung Galaxy S8. Display-ul va fi unul de foarte buna calitate si va avea o diagonala de 5.5 inch, in timp ce bateria sa va fi una spectaculoasa, cu o capacitate foarte generoasa (cel mai probabil 3300 mAh, sustin surse din Asia).

OnePlus 5 impresioneaza

Nu lipsesc conform celor de la pcadvisor.co.uk specificatiile impresionante in materie de memorie. Terminalul de varf al companiei chineze este pregatit cu o versiune entry-level de 6GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare, dar si cu o versiune entuziasmanta de 8 GB memorie RAM si nu mai putin de 128 GB spatiu nativ de stocare a datelor. Conform ultimelor informatii, terminalul ar putea costa aproape 500 de dolari si va fi practic primul handset produs de OnePlus care va depasi acest prag.

Asteptam si noi cu nerabdare lansarea oficiala a OnePlus 5, un device care dupa se poate observa trezeste un interes impresionant. Vom reveni cu detalii oficiale dupa lansarea din 20 iunie.

Summary
OnePlus 5 impresioneaza deja: 300 de mii de doritori inregistrati pe site-ul pe JD.com
Article Name
OnePlus 5 impresioneaza deja: 300 de mii de doritori inregistrati pe site-ul pe JD.com
Description
In doar 48 de ore, peste 300 de mii de oameni s-au inscris pe site-ul JD.com pentru a putea intra in posesia OnePlus 5