Stiri, Top list

OnePlus 5 este cel mai rapid telefon: a depasit iPhone 7 Plus la testul de viteza!

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 7 ani

OnePlus 5 este cel mai rapid telefonOnePlus 5 este cel mai rapid telefon al momentului! Chiar mai rapid decat iPhone 7 Plus, cel mai rapid telefon din lume in 2016! Cel putin conform testului de viteza realizat de celebrul YouTube-er PhoneBuff, noul varf de gama al companiei chineze a castigat cursa de viteza cu mult mai celebrul sau competitor.

Ce presupun testele PhoneBuff si de ce iPhone era aproape imposibil de batut

OnePlus 5 este disponibil la achizitie incepand de marti si devine primul telefon Android din ultimii ani care reuseste sa bata iPhone-ul la un astfel de test. De altfel, iPhone-ul celor de la Apple s-a asezat solid in topul clasamentului intocmit de PhoneBuff in ultima vreme, inca de la aparitia iPhone 6S din finalul lui 2015.

Pe numele sau real, David Rahimi, PhoneBuff si-a facut un nume pe YouTube prin videoclipurile postate pe canalul sau oficial, propunand diverse comparatii de viteza prin care ridica mingea la fileu tuturor telefoanelor care se duelau cu un handset de la Apple. Printre acestea s-au numarat si dispozitive potente ale Samsung Electronics sau LG Electronics, dar niciunul n-au depasit viteza iPhone 7 Plus spre exemplu.

Competitia la care supune Rahimi telefoanele este formata din doua runde in care ambele telefoane propuse pentru comparatie deschid un total de 16 aplicatii, dintre care patru sunt jocuri. Scopul este de a efectua sarcini diferite, cum ar fi exportul unui fisier sau incarcarea unui eventual videoclip, pentru ca ulterior sa se poate puna concluziile necesare.

Prima parte a testului de cele mai multe ori arata care device deschide aplicatiile mai repede, insa a doua parte a testului este cea care face practic diferenta, pentru ca pune RAMii in miscare. Felul in care Apple integreaza partea hardware dar si cea software in iPhone-uri permite gigantului din Cupertino sa scoata maximum din fiecare componenta a telefoanelor. In mod normal, iPhone a cam dominat aceste teste efectuate de PhoneBuff, in special datorita puterii cu care gestioneaza jocurile si aplicatiile, chiar daca a avut rivali pe masura.

Socul produs de surpriza OnePlus 5

Monstrul de 8 GB RAM memorie in cea mai importanta configuratie a sa, OnePlus 5 a luat insa prin surprindere pe toata lumea, inclusiv pe Rahimi, chiar daca acesta se astepta ca cei 3GB RAM ai iPhone 7 Plus sa aiba o misiune dificila. Datorita memoriei sale impresionante, OnePlus 5 paote tine mai multe aplicatii deschise in fundal decat iPhone 7 Plus. Evident, testele lui PhoneBuff nu replica scenarii realiste, in care o diferenta de cateva secunde nu va conta in mod esential, dar acest test de viteza explica optimizarea impresionanta a performantelor noului OnePlus 5, un telefon pe care l-am trecut si noi in revista. Pentru OnePlus 5 imagini acceseaza link-ul anterior. Daca esti interesat de achizitionarea unei huse OnePlus 5 poti verifica noastra si reducerile din aceasta

Capacitatea uriasa de memorie RAM combinata cu animatiile sale rapide au facut ca OnePlus 5 sa incheie testul impus de Rahimi cu sapte secunde mai devremre decat iPhone 7 Plus, facandu-l totodata noul campion de viteza al testelor efectuate de PhoneBuff. Videoclipul cu testul de viteza efectuat de David Rahimi il puteti urmari mai jos.

Summary
OnePlus 5 este cel mai rapid telefon: a depasit iPhone 7 Plus la testul de viteza!
Article Name
OnePlus 5 este cel mai rapid telefon: a depasit iPhone 7 Plus la testul de viteza!
Description
OnePlus 5 a castigat testul de viteza la care a fost supus de PhoneBuff contra iPhone 7 Plus, devenind cel mai rapid telefon din lume