Reviews, Stiri

OnePlus 3T Midnight Black editie limitata cu un aspect senzational

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

OnePlus 3T Midnight Black editie limitata cu un aspect senzational 1OnePlus 3T Midnight Black este o placuta surpriza pe care compania producatoare o propune pe acest final de martie. Telefoanele mobile de culoare neagra pot fi destul de plictisitoare, sau greu de descris. In cazul OnePlus 3T Midnight Black acest aspect nu poate fi luat in calcul, pentru ca OnePlus a reusit sa impresioneze printr-un aspect senzational, dincolo de impresia puternica pe care o lasa specificatiile de top ale terminalului sau. Smartphone-ul poate fi achizitionat incepand cu acest final de luna si vine intr-o cutie neagra, speciala, diferita de cele pregatite de OnePlus pentru terminalele sale 3T, tocmai pentru a diferentia acest dispozitiv de restul item-urilor din categorie.

OnePlus 3T Midnight Black review

The Verge l-a numit „Midnight is the new Black” cu referire la popularul serial de televiziune care ruleaza in Statele Unite „Orange is the new Black”. OnePlus 3T Midnight Black este un smartphone care te va cuceri de la primele detalii vizuale, iar daca ai impresia ca nu aspectul face totul, poti citi lista specificatiilor acestui terminal, care cu siguranta te vor multumi.

OnePlus 3T Midnight Black editie limitata cu un aspect senzational 2

Probabil, dupa aparitia sa oficiala, OnePlus 3T Midnight Black va deveni unul dintre cele mai frumoase terminale de pe piata. De remarcat ca OnePlus a folosit la constructia sa un aluminiu utilizat in industria aero-spatiala, iar felul in care s-a produs atasarea culorii pe fiecare dintre noile modele de OnePlus 3T a fost minutios gandit de la cel mai mic pana la cel mai mare amanunt. The Verge scrie ca primul strat de vopsea aplicat noului OnePlus 3T Midnight Black are doar 14 microni grosime, iar procedura se repeta de trei ori pentru a definitiva un proces si-asa dificil. Aspectul este impresionant, telefonul are clasa, stil si rafinament, asigurand o nota de personalitate autentica si cat se poate de naturala. OnePlus s-a asigurat ca terminalul nu este in pericol de zgarieturi si amprente si a aplicat un strat protector. Chiar si-asa, merita sa aruncati o privire peste huse OnePlus 3T din oferta Catmobile, pentru ca efectiv este pacat sa stricati din neglijenta look-ul spectaculos al noului OnePlus 3T Midnight Black.

OnePlus 3T Midnight Black editie limitata cu un aspect senzational 3

Partea de specificatii a dispozitivului este una neschimbata. Utilizatorul va avea la dispozitie 6GB memorie RAM si 128 GB spatiu de stocare intern. Display-ul este un AMOLED protejat de Corning Gorilla Glass cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie 1920×1080 pixeli. Smartphone-ul este motorizat de un procesor senzational, care anul trecut a dominat piata de telefonie mobila. Este vorba despre quad-core-ul pe 64 de biti de la Qualcomm, Snapdragon 821, cu o frecventa de 2.35 Ghz. Nu lipseste camera principala cu senzor de imagine Sony IMX 298 de 16 megapixlei, capabila de filmari la rezolutie 4K si nici camera frontala cu senzor Samsung tot de 16 megapixeli cu autofocus.

Dotarile impresionante ale OnePlus 3T Midnight Black continua cu o baterie foarte buna, ajutata de tehnologia Dash Charge de incarcare rapida si cu o capacitate foarte buna de 3400 mAh. OnePlus 3T Midnight Black ruleaza din pacate Android 6.0 Marshmallow plus interfata grafica Oxygen OS, dar se poate face actualizarea catre cea mai recenta versiune de Android, 7.1.1 Nougat.

OnePlus 3T Midnight Black pret

Despre OnePlus 3T varianta clasica puteti citi mai multe detalii in acest review. Despre OnePlus 3T Midnight Black mai trebuie doar sa spunem ca va poate costa 479 de euro si poate fi achizitionat din mai multe magazine de profil din diferite tari europene si nu numai. Restul detaliilor pot fi traduse foarte simplu prin imaginile disponibile cu noua senzatie a celor de la OnePlus, OnePlus 3T Midnight Black.

OnePlus 3T Midnight Black editie limitata cu un aspect senzational 4

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
OnePlus
Product Name
OnePlus 3T Midnight Black
Price
Euro 479