Stiri

OnePlus 3 si OnePlus 3T au primit update la Android 8.0 Oreo

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

OnePlus 3 si OnePlus 3TPentru cei de la OnePlus a fost intr-adevar o saptamana ocupata. Dupa ce au lansat pe piata noul model OnePlus 5T, compania nu a uitat de mai vechile sale arme: modelele OnePlus 3 si OnePlus 3T. Utilizatorii acestor device-uri au primit o veste excelenta, intrucat OnePlus a lansat update-ul Android 8.0 Oreo pentru OnePlus 3 si 3T.

Ambele terminale au primit deja Android Oreo prin programul Open Beta al OnePlus, iar de atunci au primit cateva actualizari. Cu toate acestea, compania a lansat acum Android 8.0 Oreo oficial pentru toata lumea. Daca detineti un telefon OnePlus 3 si OnePlus 3T, nu uitati sa verificati totul via OTA. Alternativ insa, puteti accesa optiunea „Setari”, apoi „Actualizari de sistem” si in final „Verificati pentru actualizari”. (Settings > System Updates > Check for updates)

Daca sunteti deja in „posesia” celor mai recente Open Beta 27 in cazul OnePlus 3 sau Open Beta 18 in cazul OnePlus 3T, nu veti observa insa diferente notabile dupa noua actualizare. Update-urile aduc o experienta noua Oxygen OS 5.0 si se asteapta sa fie totusi mai stabile decat actualizarile de top Open Beta. Cu toate acestea, toate caracteristicile pe care OnePlus le-a „asezat” in Oxygen Os 5.0 au fost deja prezente si in ultima actualizare Open Beta.

Iata mai jos cele mai importante modificari pentru OnePlus 3 si OnePlus 3T

Sistem

  • Actualizare la Android O (8.0)
  • Adaugarea Parallel Apps
  • Adaugarea functiei Picture in Picture
  • Adaugarea functiei Auto-Fill
  • Adaugarea functiei Smart Text Selection
  • Design nou cu setari rapide
  • Patch-urile de securitate actualizate pana in luna septembrie

Lansator

  • Au fost adaugate puncte de notificare
  • Design nou pentru aplicatia „dosar”
  • Posibilitatea de a incarca fotografii direct in Shot on OnePlus

Aceasta actualizare Android Oreo pentru OnePlus 3 si OnePlus 3T ar putea fi ultima actualizare majora de care beneficiaza aceste doua terminale. De altfel, OnePlus a sustinut ca va lansa maxim doua astfel de actualizari. De remarcat insa ca OnePlus 5T vine cu Android Nougat din cutie, ceea ce inseamna o mica dezamagire, deoarece au trecut mai bine de trei luni de la lansarea Oreo de catre Google.

Foarte probabil insa, OnePlus va asigura update-uri pentru OnePlus 5T (pe modelul OnePlus 3 si OnePlus 3T) pentru Android 8.0 Oreo si Android P, viitorul sistem de operare de la Google.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes