Reviews

OFICIAL | Xiaomi Mi Max 3, pret in Romania, specificatii tehnice, detalii, pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Xiaomi a anuntat Mi Max 3, cel mai recent si mai mare dintre telefoanele sale de tip phablet. De aceasta data, producatorul a ales un ecran de 6.9-inch si un format 18:9, ceea ce reprezinta o premiera pentru aceasta serie. Marginile de sus si de jos ale terminalului sunt prezente, cu toate ca sunt foarte subtiri in raport cu vasta intindere a ecranului.

Restul specificatiilor sunt foarte atractive, in special daca ne raportam la pretul final de achizitie al telefonului. Asta ne face sa credem ca Xiaomi Mi Max 3, poate fi unul dintre telefoanele care se vor vinde „ca painea calda” din portofoliul producatorului chinez.

Avem cateva detalii remarcabile printre care si tehnologie de deblocare faciala, dar si o selectie atractiva de aplicatii care pun in valoare tehnologia de inteligenta artificiala.

Xiaomi Mi Max 3 review

Noul Xiaomi Mi Max 3 are un design spectaculos si o constructie durabila si eleganta

Xiaomi Mi Max 3 este dual VoLTE si Wi-Fi AC, asigurand astfel un acces foarte rapid la internet. Device-ul este inzestrat cu cea mai noua tehnologie bluetooth de pe piata, dar si cu port USB Tip C. Bateria este asa cum ne asteptam, uriasa. Sa nu ne pierdem insa intre detalii si sa aruncam o privire peste specificatiile complete ale noului Xiaomi Mi Max 3.

Specificatii tehnice Xiaomi Mi Max 3

✔️- Procesor de 1.8 Ghz, Octa-Core
✔️- Ecran de 6.99-inch (2160x1080px) Full HD+, IPS, sticla curbata 2.5D, raport ecran corp 86%
✔️- 4Gb RAM cu 64Gb ROM, 6 Gb RAM cu 128 Gb ROM
✔️- MIUI 9.5 bazat pe Android 8.1 Oreo cu upgrade rapid la MIUI 10
✔️- Dual SIM
✔️- Camera principala duala, cu senzori de 12 megapixeli + 5 megapixeli, 1.4µm pixel size, dual-tone LED flash, apertura f/1.9, AI si dual pixel pentru autofocus
✔️- Camera frontala de 8 megapixeli cu apertura f/2.0
✔️- Senzor de amprente
✔️- Dimensiuni: 176.2 x 87.4 x 7.99 milimetri
✔️- Greutate: 221 grame
✔️- 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac (2.4 / 5GHz) MIMO, Bluetooth 5, GPS + GLONASS, USB Type-C
✔️- Baterie 5.500 mAh cu tehnologie Quick Charge 3.0

Pret Xiaomi Mi Max 3 in Romania

Noul model Xiaomi Mi Max 3 va fi disponibil pe culori precum negru, champagne gold si albastru. In privinta pretului de achizitie, asa cum ne asteptam, device-ul va avea preturi diferite in functie de versiunea disponibila.

Mi Max 3 cu 4GB RAM si 64 GB pentru stocarea de date va costa 220 de euro. Probabil ca aceasta versiune in Romania va putea fi achizitionata pentru sume curprinse intre 1000 si 1200 de lei.

Mi Max 3 cu 6GB RAM si 128 GB pentru stocarea de date va costa 255 de euro. Cel mai probabil, aceasta versiune in Romania va costa undeva la 1300-1400 de lei.

*Vom completa acest articol cu preturile exacte ale Xiaomi Mi Max 3 in Romania, imediat ce device-ul va intra in oferta magazinelor din tara noastra.

Pareri despre Xiaomi Mi Max 3

De la Mi Max 3 ne asteptam la o baterie mare si un ecran gigantic. Plus un aspect atractiv si un pret excelent pentru ceea ce ofera terminalul la nivel de performanta.

Cumva, Xiaomi a reusit sa incorporeze bateria de 5.500 mAh intr-o carcasa care are doar 7-8 mm grosime. Compania sustine ca autonomia telefonului este unul dintre punctele sale forte. Prin tehnologia de incarcare rapida, Mi Max 3 mai primeste un plus: se incarca pana la 71% in aproximativ o ora!

Xiaomi Mi Max 3

Bateria de pe Xiaomi Mi Max 3 pare un mare atu pentru acest terminal

Noul model are un procesor din zona mid-range destul de bun pentru orice operatiune. De la gaming, pana la multitasking, scrolling, browsing samd, acest chipset Snapdragon 636 isi face foarte bine treaba. Fara a mai adauga faptul ca Xiaomi Mi Max 3 are versiuni de memorie RAM de 4GB si 6GB plus o placa video foarte buna.

Stocarea de date pare suficient de logica in tot acest context. Avem 64 GB pentru versiunea de 4GB RAM si 128 GB pentru versiunea de 6GB RAM. Un tablou la care ne asteptam, dar pe care il primim cu bucurie.

Xiaomi Mi Max 3 (1)

Chinezii au reusit si de data asta: Xiaomi Mi Max 3 arata foarte bine

Sistemul dual de camere de pe spate, in lipsa unei testari, pare sa joace un rol important cel putin pe hartie. Avem senzori de 12 si 5 megapixeli, cu expunere buna (f/1.9) si optiuni de inteligenta artificiala.

Functia autofocus primeste bonusul dual-pixel pe partea de detectie, in timp ce camera frontala a device-ului este capabila sa produca un blur artificial pentru fundal, adaptand utilizatorul telefonului mult mai usor la mediul inconjurator in timpul captarii de imagini. Senzorul de pe fata are 8 megapixeli si expunere f/2.0.

Fara indoiala ca, marele punct de atractie al Xiaomi Mi Max 3 este ecranul IPS cu diagonala uriasa. Avem 6.9-inch in diagonala cu aspect 18:9 si o rezolutie Full HD+ optima: 2160 x 1080 pixeli. Conform producatorului raportul dintre ecran si corp atinge un procent de 85.19%. Marginile laterale sunt aproape invizibile (dar exista), in timp ce partea de sus si de jos sunt intr-adevar vizibile, dar par sa fie destul de subtiri. Un video la prima vedere cu acest phablet urias, gasesti mai jos.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 10 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Mi Max 3
Price
Euro 220