Reviews

OFICIAL | Samsung Galaxy On8 pret, specificatii tehnice, impresii

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Samsung a lansat in India modelul Samsung Galaxy On8 cu specificatii similare ca modelul Samsung Galaxy J8 2018. Noul terminal are camere duale pe spate si optiuni de inteligenta artificiala, plus un aspect placut si un pret de achizitie bune. Iata ce specificatii tehnice aduce acest telefon.

Specificatii Samsung Galaxy On8

Display de 6-inch (1480 x 720 pixels) HD+ Super AMOLED 18.5: 9 Infinity si sticla curbata 2.5D
Procesor de1.8GHz Octa-Core Snapdragon 450 14nm
Placa video Adreno 506 GPU
Memorie de 4GB RAM, 64GB stocare de date, extensibila pana la 256GB prin microSD
Sistem de operareAndroid 8.0 (Oreo)
Dual SIM
Camera principala duala de 16MP (cu LED flash, f/1.7 apertura)+ 5MP (f/1.9 apertura)
Camera frontala de16MP cu LED flash si f/1.9 apertura
Senzor de amprente
Mufa audio 3.5mm audio jack, FM Radio
Alte optiuni 4G VoLTE, Wi-Fi a/b/g/n (2.4/5GHz), Bluetooth 4.2 LE, ANT+, GPS
Baterie 3500mAh

Pret de achizitie Samsung Galaxy On8

Noul model Samsung Galaxy On8 va fi disponibil pe culori precum albastru si negru si va fi disponibil in India in exclusivitate pe site-ul Flipkart si in magazinul Online Samsung. Pretul de achizitie al noului model este de 16.990 rupii indiene, echivalentul a 980 de lei la data redactarii acestui articol

Impresii despre Samsung Galaxy On8

Noul terminal Samsung Galaxy On8 se remarca indiscutabil prin cateva detalii atractive.

Samsung Galaxy On8 (1)

1. Ecranul de tip Infinity, cu tehnologie Super AMOLED in spate si o diagonala foarte generoasa de 6-inch. Rezolutia este una buna, 1480 x 720 pixeli, adica Full HD+, iar prezenta sticlei curbate 2.5D asigura un efect vizual impresionant

2. Memoria telefonului atinge 4 GB RAM, iar capacitatea de stocare de 64 GB in versiunea standard, poate fi extinsa pana la 256 GB daca folosesti un card de memorie microSD.

3. Sistemul de operare Android 8.0 Oreo este unul nou, iar producatorul promite update la Android P. Experienta software este una simpla si bine optimizata, interfata celor de la Samsung fiind excelent „asezata” peste sistemul de operare de la Google.

4. Camera duala de pe spate are deschidere excelenta si doi senzori de imagine buni, cu rezolutii de 16 si 5 megapixeli. Nici camera frontala nu lasa de dorit. Cei 16 megapixeli plus diafragma f/1.9 isi joaca bine rolul si te vor asigura de selfie-uri de buna calitate si sesiuni de video calling confortabile si calitative.

5. Telefonul are optiuni importante de conectivitate, printre care si suport 4G VoLTe, dar si optiuni de inteligenta artificiala, tot mai importante incepand din acest an pe un telefon mobil.

Samsung Galaxy On8

Samsung Galaxy On8

La capitolul minusuri, ne-am fi dorit ca procesorul acestui device sa fie ceva mai puternic la aproape 1.000 de lei. Din pacate avem doar un Snapdragon 450 pe Samsung Galaxy On8, ceea ce nu e tocmai rau, dar la aceiasi bani poti pune mana pe un telefon cu procesor mai puternic. Nici placa video nu este una de generatie noua, iar bateria depaseste cu putin capacitatea standard.

Una peste alta, credem ca Samsung a lansat inca un telefon pentru zona mid-range, care probabil nu va depasi granitele Indiei. Si nici n-ar avea de ce sa o faca pentru ca Galaxy On8 este Galaxy J8 2018 care se vinde deja dincolo de zona India. Pretul pare putin cam mare totusi, mai ales daca tinem cont de competitia dura cu Xiaomi.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy On8
Price
RON (aprox) 980