Reviews

OFICIAL | Samsung Galaxy A22s 5G – specificații tehnice, detalii oficiale, primele impresii

Home  »  Reviews

catmobile

acum 2 ani

Samsung Galaxy A22s 5G a fost anunțat oficial în Rusia. Are procesor MediaTek Dimensity 700 la bord și 4GB rezervați memoriei RAM. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Specificații tehnice, detalii oficiale și primele impresii despre Samsung Galaxy A22s 5G

Samsung a anunțat noul model Samsung Galaxy A22s 5G în Rusia. Device-ul este o versiune de rebranding a modelului Galaxy A22, telefon care a fost lansat în iulie în India. Vorbim despre un telefon cu sistem triple camera pe spate, care are procesor MediaTek Dimensity 700 la bord.

Potrivit informațiilor din presa internațională, Samsung Galaxy A22s 5G va fi disponibil pe culorile Mint, Gray și White, iar la nivel de specificații interne va beneficia de variante de 4GB RAM cu 64 GB stocare date, respectiv 4GB RAM cu 128 GB dedicați stocării de date. Momentan, prețul și disponibilitatea telefonului nu au fost anunțate.

Să aruncăm însă o privire peste configurația completă a noului smartphone, Samsung Galaxy A22s 5G.

Din presa de specialitate, dar și de pe site-ul producătorului, aflăm că Samsung Galaxy A22s 5G are un ecran de 6,6 inchi FHD+ Infinity-V cu o rată de reîmprospătare ridicată de 90 Hz. Sub capotă, telefonul este alimentat de procesorul MediaTek Dimensity 700 octa-core de 2,2 GHz. Vine cu 4 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare care poate fi extins la 1 TB printr-un card microSD.

În ceea ce privește zona de software, Galaxy A22s 5G acceptă Android 11 și One UI Core 3.1, care este conceput astfel încât să puteți fi productiv și creativ în fiecare zi. În plus, o baterie de 5.000 mAh sprijină smartphone-ul, având suport pentru încărcare rapidă de 15 W. De asemenea, există și un scanner de amprentă montat lateral pentru securitate. Telefonul are și tehnologie de recunoaștere facială la bord.

Pentru fotografii și videoclipuri, telefonul vine cu o cameră triplă pe partea din spate. Are o cameră principală principală de 48MP cu deschidere f1.8, un obiectiv ultrawide de 5MP cu deschidere f2.2 și un senzor de adâncime de 2MP cu deschidere f2.4. În plus, are o cameră frontală de 8 megapixeli pentru selfie-uri. Per total, un telefon decent pentru zona entry level, care se remarcă printr-o baterie cu capacitate de autonomie mare, dar și printr-un procesor eficient ținând cont de prețul final al dispozitivului.

În altă ordine de idei, specificațiile cheie pentru Samsung Galaxy A13 au fost scurse recent. Galaxy A13 5G va avea un panou LCD de 6,48 inchi care oferă o rezoluție Full HD+. Telefonul va împacheta un SoC MediaTek Dimensity 700. În plus, se spune că telefonul va avea trei variante de stocare – 4 GB RAM + 64 GB, 6 GB RAM + 128 GB și 8 GB RAM + 128 GB opțiune de stocare.