Reviews

OFICIAL | Oppo Reno 7 4G – preț, specificații tehnice, disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 2 ani

Oficial lansat pe piața din Indonezia, noul Oppo Reno 7 4G completează seria Oppo Reno 7, care a fost lansată pe piața indiană. Noul telefon beneficiază de un afișaj AMOLED și este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon. De asemenea, el oferă o configurație triple camera pe partea sa din spate, dar și multe altele.

Aruncăm o privire detaliată asupra specificațiilor tehnice pe care le aduce Oppo Reno 7 4G, precum și asupra disponibilității sale.

Preț și disponibilitate Oppo Reno 7 4G

Telefonul are un preț de 5.199.000 de rupii indoneziene, adică aproximativ 1620 de roni, pentru singurul model de stocare de 8 GB + 256 GB. Vine în culorile Cosmic Black și Sunset Orange.

Telefonul este disponibil pentru precomenzi pe site-ul indonezian al companiei chineze. Nu există încă informații despre disponibilitatea internațională.

Specificații tehnice Oppo Reno 7 4G

Oppo Reno 7 4G beneficiază de aportul unui ecran full HD+ de 6,43 inchi cu rezoluție de 2400×1080 pixeli și un raport de aspect de 20:9. În plus, afișajul vine cu o rată de reîmprospătare a ecranului de 90 Hz, o rată de eșantionare la atingere de 180 Hz și protecție Corning Gorilla Glass 5.

Oppo Reno 7 4G include chipset-ul octa-core Qualcomm Snapdragon 680. Are 8 GB RAM LPDDR4x și 256 GB stocare. Spațiul de stocare nativ poate fi extins prin intermediul unui card microSD.

Pentru fotografii și videoclipuri, Oppo Reno 7 4G vine cu o cameră triplă pe partea sa din spate. Are un obiectiv principal de 64 MP, un senzor macro de 2 MP și o cameră de adâncime de 2 MP. Pentru selfie-uri și apeluri video, dispozitivul folosește un shooter de 32 de megapixeli. În ceea ce privește software-ul, telefonul rulează ColorOS 12.1 bazat pe Android 12. Există și o baterie de 4500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă SuperVOOC de 33 W. Include un scaner de amprentă în afișaj pentru securitate. Telefonul are și recunoaștere facială, de asemenea, pentru securitate.

Oppo Reno 7 4G acceptă dual-SIM, 4G, WiFi dual-band, Bluetooth 5.1, GPS, A-GPS, BeiDou, GLONASS, NFC pe partea de conectivitate. În plus, telefonul are un port USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Măsoară 159,9 x 73,2 x 7,49 mm și cântărește 175 de grame.

Concluzie:

Oppo Reno 7 4G este un telefon din zona mid-range, cu aspect plăcut și câteva specificații bune. Faptul că vine cu un procesor Qualcomm este un plus veritabil, iar compartimentul foto se încadrează în acest segment de piață, chiar dacă poate fi ușor învins de concurență, poate chiar și la sume mai confortabile. Rămâne de văzut dacă smartphone-ul va ajunge și în România sau Europa, dar poate fi un telefon util în task-urile de zi cu zi ale unui utilizator nu foarte entuziasmat de acest sector dedicat telefoanelor semi performante.

Etichete:

Oppo Reno 7 4G