Reviews

OFICIAL | Oppo R15x pret, specificatii tehnice, pareri, imagini

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

In China, OPPO a introdus oficial noul sau smartphone OPPO R15x. Ofera cateva specificatii excelente pentru zona mid-range, are un design modern si atractiv si cu siguranta va atrage prin pretul sau bun de achizitie. Avem detalii, in cele ce urmeaza.

Oppo R15x pareri si specificatii tehnice

Sectorul mid-range din China s-a imbogatit de luni, cu inca un handset. Noul Oppo R15x este cel mai nou release al producatorului cu sediul central in Dongguan.

Oppo R15x (4)

Noul handset are un design atractiv si promoveaza ecranul cu decupaj de tip waterdrop, facut cunoscut de cei de la Vivo, si ei parte a concernului BBK Electronics, la fel ca si Oppo. Margini subtiri, detalii premium si finisaje de o excelenta calitate. Toate acestea contribuie la un design atractiv pe care Oppo il aduce pe un terminal din zona mid-range.

Oppo R15x are un ecran cu diagonala mare. Nu mai putin de 6.4-inch are acesta la o rezolutie 2340 x 1080 pixeli, adica Full HD+. Este vorba despre un ecran in format 19.5:9 cu tehnologie AMOLED in spate, imbracat in sticla curbata 2.5D. Totul pare reusit la prima vedere si aproape sigur, Oppo R15x va livra prin ecranul sau performanta dorita chiar si de un utilizator ceva mai demanding.

Oppo R15x

Oppo R15x

Sub capota, producatorul chinez a optat pentru un procesor rapid si eficient. Construit pe un proces tehnologic de 14 nanometri, Snapdragon 660 de la Qualcomm este un procesor octa-core de buna calitate. Are patru nuclee de 2.2 Ghz la bord si alte patru nuclee de 1.8 Ghz, iar anul trecut era considerat cel mai puternic chipset din zona mid-range. El este cuplat de producator pe noul Oppo R15x cu placa video Adreno 512 GPU.

Verifica oferta de huse Oppo

Nu mai putin de 6GB dedica OPPO memoriei de tip RAM a telefonului, in timp ce capacitatea de stocare a datelor ajunge la 128 GB si primeste inclusiv optiunea de extindere. Cu ajutorul unui card micro SD si a telefonului care permite in slotul sau dedicat adaugarea unui card de memoriei, Oppo R15x poate merge pana la 256 GB pentru a stoca datele dumneavoastra importante.

Device-ul ruleaza Android 8.1 Oreo din fabrica, dar peste acest sistem de operare (bun) de la Google, producatorul chinez a pus interfata ColorOS 5.2. Oppo R15x este dual SIM si are senzorul de amprente inclus in ecran, ceea ce pe un telefon mid-range suna spectaculos. Si chiar este!

Camera de pe spate a telefonului este una duala si se remarca prin senzorul principal de 16 megapixeli (cu LED Flash). Alaturi de el functioneaza un senzor secundar de 2 megapixeli. Insa ceea ce conteaza si atrage mai mult la noul Oppo R15x in sectorul foto este senzorul asezat pe partea din fata a telefonului. Este vorba despre un senzor de 25 megapixeli pe care pasionatii de selfie-uri si video calling il vor iubi.

De mentionat ca Oppo R15x are o baterie de 3.600 de miliamperi, suport 4G pentru VoLTe si bluetooth de cea mai noua generatie. Iata-i specificatiile tehnice complete mai jos:

Ecran de 6.4-inch (2340 x 1080 pixels) Full HD+ AMOLED 19.5:9 sticla curbata 2.5D
Procesor cu opt nuclee (octa core,Quad 2.2GHz Kryo 260 + Quad 1.8GHz Kryo 260 CPUs)Snapdragon 660 de la Qualcomm, construit pe 14 nanometri
Placa video Adreno 512 GPU
Memorie de 6GB RAM, plus 128GB dedicati stocarii de date
Sistem de operare: Android 8.1 (Oreo) cu ColorOS 5.2
Dual SIM
Camera principala duala de 16MP si 2 MP cu LED Flash
Camera frontala de 25MP
Senzor de amprente integrat in ecran (In-display fingerprint sensor)
Dual 4G VoLTE, WiFi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5, GPS + GLONASS
Baterie 3600mAh

Cat costa Oppo R15x?

Din primele informatii, noul device al companiei din China va pleca de la 360 de dolari pentru versiunea sa de 6GB RAM si 128 GB ROM. Asadar, undeva la 1500 de lei pentru un mid-range care arata foarte bine si are cateva specificatii de top plus senzorul de amprente in display, cred ca Oppo R15x este o optiune foarte interesanta.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo R15x
Price
$ 360